BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sicklaön - Ektorp

Edinsvägen 6, 5tr

  • 1 rum och kök
  • 29.5 kvm
  • 2281
  • 1183
  • 580
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till din nya lägenhet på Edinsvägen 6! Denna optimalt planerade etta om 29,5 kvadratmeter kommer att förtrolla dig med sin utmärkta planering och enastående utsikt över det omgivande skogs- och landskapet. Här kan du njuta av det bästa av både natur och modern bekvämlighet.

Det första som möter dig när du kliver in i denna pärla är hallens generösa garderober som ger dig gott om förvaringsutrymme för kläder och andra tillhörigheter, vilket hjälper till att hålla din bostad välorganiserad. Det kaklade badrummet är modernt och stilrent, med en takdusch, toalett och handfat.

Allrummet är rymligt och mångsidigt, med tillräckligt med plats för både matbord, soffa och säng. Här kan du skapa din egen oas, vare sig det är för avkoppling eller sociala sammankomster. Ljuset flödar in genom fönstren och skapar en ljus och trivsam atmosfär.

Det moderna och välutrustade köket kommer härnäst. Här finner du en inbyggd häll och ugn, perfekt för att förbereda gourmetmåltider eller snabba rätter. Dessutom finns gott om skåp och förvaringsutrymme för att hålla ditt kök organiserat och snyggt.

Läget på en lugn återvändsgata ger dig en känsla av ro och avskildhet samtidigt som det ger närhet till bekvämligheter. Bara en kort promenad nerför backen finner du Ektorp centrum, där du finner mataffärer, mysiga fik och smakfulla restauranger.

Om du värdesätter en modern och välplanerad etta med en fantastisk utsikt och närhet till allt du behöver, då är Edinsvägen 6 den perfekta platsen för dig. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller boka en visning och upptäcka denna pärla på nära håll. Ring mäklare Adam Stephani för visning!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 5 av 6, hiss finns. Lägenhetsnummer 69. Föreningen HSB Brf Ektorpshöjden.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 1 928 kr (Värme, vatten & basutbud (obligatoriskt tillägg om 95kr för bredband tillkommer)) ingår).

Driftskostnad

Totalt 300 kr/mån (3 600 kr/år) varav El 300 kr/mån. Antal personer: 1. Driftkostnaderna är uppskattade. Hemförsäkring tillkommer.

BRF Ektorpshöjden i Nacka omfattar totalt 119 lägenheter, 9 lokaler/förråd samt föreningslokal i tre punkthus på Edinsvägen 2, 6 och 8. Föreningen ombildades 2001 och har mycket god ekonomi samt flertalet kvarvarande hyresrätter, vilket kan ses som dolda tillgångar för föreningen då dessa vid försäljning kommer att inbringa kapital till föreningen. Föreningen har de senaste åren amorterat av 10 000 000 sek på sina lån.

Parkering
Föreningen har 8 garageplatser (dessa kostar 700 sek/mån) och 47 parkeringsplatser (dessa kostar 160 sek/mån), varav en fungerar som gästparkering. Fn. kö till parkeringsplatser och garage.

Kabel-tv och Bredband
Kabel-tv basutbud ingår i månadsavgiften och levereras genom Bredbandsbolaget, övrigt abonnemang tecknas och debiteras separat. Inom föreningen finns internet tillgängligt genom obligatoriskt bredband (100 Mbit/s) till en fast kostnad om 95 kr/mån som debiteras utöver månadsavgiften. Internet levereras genom Bredbandsbolaget.

Gemensamhetsutrymmen
Det finns källarförråd, cykelrum och tvättstuga i varje hus inom föreningen samt en föreningslokal som kan nyttjas som övernattningslägenhet för föreningens medlemmar på Edinsvägen 8. Mellan föreningens hus finns fina planteringar och grönytor.

Utförda renoveringar
2016-2018 Tilläggsisolering, nya fasader, nya fönster, nya balkonger inkl. inglasning
2019 Ventilation OVK
2019-2022 Byte av utrusning i undercentraler
2020-2021 Stamrenovering (Relining)
2020-2022 Byte till nya fläktar på E 8, E 6. och E 2.
2022 Sopmolok för matavfall

Kommande renoveringar
2023-2024 Omfattande injustering av värmen i varje lägenhet.
2023-2024 Upprustning av trädgårdsytor.
2024-2026 Renovering/ombyggnad av tvättstugor.
2026-2028 Förädling av lokale

Medlemskap
För att bli godkänd medlem i föreningen måste köparen bli medlem i HSB Stockholm. Detta göras lättast via HSB:s hemsida.

Områdesbeskrivning

Ektorp är ett trevligt område och har ett centralt läge i Nacka med närhet till stad, natur och vatten.
Fina strövområden och närheten till Skurusundet och dess båtliv.

Till Nyckelviken som är en av Nackas flera naturreservat är det bara en promenad, det är ett populärt naturområde vid vattnet med flera motionsslingor och utegym. En välbesökt lantgård med djur och trevliga rast/grillplatser som är mycket uppskattad av barnfamiljer. 

 

Kommunikationerna till och från är mycket bra med ett stort antal bussar som går dygnet runt med ca 20 minuter in till slussen. 

 

Ektorps centrum ligger ett par minuters promenad bort och här finns det bl.a. matbutiker, restauranger, bageri Gateau och två stycken gym, AIM Studio och Nordic Wellness. I Ektorp ligger även Nacka Sjukhus som är ett modernt sjukhus med närakut. 

 

Önskas ett större utbud av restauranger, underhållning och shopping ligger Nacka Forum bara 2km bort. Här finns ett fantastiskt utbud av butiker, restauranger och caféer. Det är även här tunnelbanan som blir en förlängning av blåa linjen kommer ha en av sina stationer!