BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Folkungagatan 61, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • 4.000.000 kr / Såld
  • 6113
  • 345
  • 4071
Värdera din bostad

Beskrivning


Välkommen till Folkungatan 61, belägen på tredje våningen i detta förtrollande sekelskifteshus från 1912. Här möter dig en ombonad lägenhet som häpnar med sin atmosfär och välbevarade charm.

När du kliver in i lägenheten kastas du direkt in i vardagsrummets storslagenhet, där ett elegant burspråk öppnar upp för möjligheten att ta emot upp till sex gäster vid ditt matbord. Det fängslande furugolvet kombinerat med höga speglande golvsocklar skapar en stämning av tidlös elegans. Det tak som sveper högt ovanför ger en oändlig känsla av ljus och utrymme som omfamnar varje vrå av denna hemtrevliga lägenhet.

Köket är en modern oas, komplett med sofistikerade maskinella redskap, vita köksskåp och en stilren vit bänkskiva. Badrummet är helkaklat med en ljus kulör samt förbrett för tvättmaskin, och sovrummet är en fridfull reträtt med gott om plats för en dubbelsäng och smart förvaring via en praktisk garderobsvägg.

Vita väggar i samtliga rum skapar en perfekt bakgrund, där du fritt kan utforska och uttrycka din personliga stil i denna enastående bostad. Här finner du alla möjligheter att förverkliga ditt drömhem i en unik, historisk, och samtidigt modern miljö.

Beläget precis vid populära SoFo med nära till Vitabergsparken och Fjällgatan för panoramautsikt över Stockholm. Åsöberget med sina kulturbyggnader ligger också nära, precis som Nytorget med caféer, restauranger och shopping. Götgatan är bara tio minuter bort till fots och erbjuder ett brett utbud av butiker och matställen. Utmärkta bussförbindelser av linjerna 2, 3, 53, 66 och 76, gör det enkelt att ta sig runt. Centrala läget ger dig också tillgång till trendiga butiker och stadens puls. 

Rumsbeskrivning

Hallen:
När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande hall som leder till det rymliga vardagsrummet. Här finns gott om plats att hänga av dig jackan och ställa dina skor.

Vardagsrummet:
Så snart du kliver in i lägenheten välkomnas du av det rymliga vardagsrummet med ett charmigt burspråk. Här är utrymmet generöst, perfekt för att rymma ett stort matbord där upp till 6 personer kan samlas för sociala middagar och trevliga sammankomster. Originalgolvet i furu som sträcker sig genom hela rummet ger en varm och tidlös atmosfär som du genast känner när du stiger in. De eleganta, speglade golvsocklarna ger rummet en touch av historia och klass. Det höga taket skapar en ljuvlig känsla av rymd och ljus som belyser hela rummet.

Köket:
Köket är en modern pärla. Stilrena vita skåpsluckor och en vit bänkskiva ger köket en fräsch och funktionell design. Den maskinella utrustningen består av ugn, spis, fläkt, kyl/frys och disko. Här finner du allt du behöver för att laga upp läckra måltider och smidig förvaring för dina köksredskap.

Badrummet:
Badrummet är inbjudande, helkaklat i en ljus och avslappnande kulör. Det är utformat för både komfort och stil, vilket ger dig möjligheten att njuta av avkoppling, utrustningen består av, WC, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork. 

Sovrummet:
Sovrummet är både trevligt och rymligt, med tillräckligt med utrymme för en bekväm dubbelsäng och praktiska sängbord. En smart garderobsvägg ger dig utmärkt förvaring och hjälper till att hålla ordning och reda i ditt privata utrymme. De neutrala vita väggarna ger dig en perfekt kanvas att uttrycka din personliga stil och skapa ditt alldeles egna fristad.