BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Kransbindarvägen 21

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 3.680.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

FUNKISDRÖM I VÄLBEVARADE LM-STADEN!

Varmt välkomna att förälskas i denna funkisdröm i mysiga Midsommarkransen! Läget är perfekt med grönskande utsikt i LM-stadens kulturminnesmärkta kvarter, som kantas av lummiga innergårdar med syrenbuskar och fläderblom. Bostaden är belägen högst upp i huset med ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd bidrar till en ljus och luftig känsla. Vidare erbjuds ett modernt hem med renoverade ytskikt samtidigt som flertalet originaldetaljer finns välbevarade från byggåret.

Nyrenoverat kök där den charmiga funkisstilen är satt i fokus med tidstypisk golv och väggar målade i sober rosa kulör. Vita luckor med vackra beslag. Köket har gott om plats för större matgrupp och öppningen till vardagsrummet ger ett ljusflöde som blir extra påtagligt tack vare fönsterpartierna i båda rummen. Köket är utrustat med kyl/frys från SMEG, indouktionshäll, varmluftsugn, fläkt och diskmaskin. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat med vacker vy över trädkronor och takåsar. Här finns bevarade fönsterbräden i teak. Behagligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring genom flertalet garderober både i sovrummet och bevarade originalgarderober i hallen. Badrummet är fint renoverat med golvvärme, tvättmaskin och dusch med glasvägg. Säkerhetsdörr är installerat och i källarplan finns stort förråd som hör till lägenheten.

Stor stabil förening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad om ca 2006 kr/kvm. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som hobbyrum, fyra gästlägenheter, samlingslokal, bastu, tvättstuga med 9 tvättstationer, grovtvättmaskin samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.

- Bevarade originaldetaljer
- Fönster i två väderstreck
- Charmigt nyrenoverat kök med plats för matgrupp
- Öppning mellan kök och vardagsrum
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Ombyggnadspotential till en trea
- Stor stabil förening med låg belåningsgrad
- Övernattningslägenheter, bastu och festlokal i föreningen