BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta

Larsbodavägen 46 8+9 tr Etage

  • 5 rum och kök
  • 120 kvm
  • 4.300.000 kr / Såld
  • 1971
  • 954
  • 3360
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns äntligen chansen att förvärva en stor etagélägenhet högst upp i huset i populära Brf Kråkskär. Otroligt ljusinsläpp med stora fönster och milsvidd utsikt över hela södra Stockholm! Denna måste ses. Mycket stor balkong! upp till 4 bra sovrum om man önskar det eller två vardagsrum. Fint rymligt kök som är renoverat i smakfull stil. Rymligt badrum. Mycket nära Farsta centrum med all service man kan tänka sig och både tunnelbana och pendeltåg. Nära till fin natur och bara 10 minuter med bilen från Stockholm City!

När man kommer in finns det en bra och rymlig hall för ytterkläderna och en stor klädkammare som erbjuder bra förvaring. Här finns också ett modernt och smakfullt renoverat kök. Fina grå skåpluckor. Snygg bänkskiva och kakel. Kyl/frys samt diskmaskin finns. Stor matplats. Vardagsrummet är rymligt och ljust med utgång till en stor inglasad balkong med gott om plats för många möbler. Den grönskande utsikten är fantastisk härifrån. Två bra stora lättmöblerade sovrum finns här med otrolig utsikt och stora fönster. Badrummet är rymligt och bra med duschhörna, handfat och wc. I mitten har man också en mycket snygg trappa som leder upp till övre etagé.

På övre etage har man ett stort allrum som kan vara extra sovrum eller kontor om man önskar det. Här finns också ett mycket bra sovrum som med fördel kan användas som Masterbedroom! Gästwc finns. På detta plan har man också en utgång till vinden där man har ett stort förråd som hör till lägenheten.

Populär förening med gemensam pergola, grill, boulebana, gästlägenhet, festlokal, bastu mm. Bredband, tv och ip-telefoni ingår i avgiften. Det centrala läget i Farsta är helt perfekt Farsta centrum samt tunnelbanan finns på bara några minuters promenad från lägenheten. I Farsta centrum finns ett stort utbud av butiker, restauranger, all sorts service samt trevlig torghandel året runt. Farsta omgärdas av de två stora sjöarna Drevviken samt Magelungen som bägge bjuder på härligt friluftsliv samt fina badplatser.