BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 39, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 2.915.000 kr / Såld
  • 2569
  • 2918
  • 2799
Värdera din bostad

Beskrivning

Charmig tvåa på populära Siljansvägen!
Här bor du i en klockren tvåa med centralt läge intill Årsta torg, ett stenkast till både buss och tvärbana samt lummig grönska runt knuten. Lägenhetens alla ytskikt är varsamt renoverade med fin 3-stavsparkett i ek på golv och målade väggar i varm grå ton. Stora fönsterbrädor i Ruivinamarmor i samtliga fönster. Bra förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare samt garderob i hallen. En väldisponerad planlösning och stabil förening med låg belåning om endast 3037 kr/kvm. Här bor du i ett rogivande och lummigt område trots lägenhetens centrala läge. 

- Balkong med eftermiddag -och kvällssol
- Uppdaterat Marbodalkök (2022)
- Renoverade ytskikt 
- Fiber indraget i lägenheten
- Stambytt badrum med tvättmaskin
- Stor och stabil förening
- Belåning på 3037 kr/kvm
- Rymligt källarförråd och matkällare
- God förvaring i klädkammare
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Ca 2-3 minuter gångavstånd till tvärbanan
- Klockrent läge endast ett stenkast från Årsta torg
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

 

Rumsbeskrivning
När du kommer in i bostaden möts du av en välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens övriga rum. I hallen finns gott om plats för avhägning av ytterkläder samt skoställ. Finns även en extra garderob för ytterligare förvaring. I anslutning till hall och sovrum finns en rymlig klädkammare. Ljust vardagsrum med gott om plats för soffgrupp , tv-möbel samt matsalsbord utan att det känns trångt. Utgång till härlig balkong med eftermiddag- och kvällssol. Här finns plats för bord, stolar och växter. Uppdaterat kök med skåpsluckor i vitt. Goda förvaringsmöjligheter i över - och underskåp. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys (Miele), Siemensspisugn med induktionshäll och fläkt. Naturlig matplatsdel intill fönster. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och annan möbel om så önskas. I sovrummet finns dessutom möjlighet till garderobsvägg för den som önskar. Stambytt badrum med dusch, handfat, spegelskåp, wc, tvättmaskin och praktiskt med vädringsfönster. Detta är ett hem att trivas i!

Allmänt om Siljansvägen 
På Siljansvägen bor du både stads- och naturnära, med promenadavstånd till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat och bara ca 500 meter ner till vattnet. Årstaviken med populära joggingstråk, utegym och badbryggor i Mälaren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Valla torg som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.