BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Skebokvarnsvägen 376, 4tr!

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 2.250.000 kr / Såld
  • 4483
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik Bostadsrätt i Högdalen - Ett Sällsynt Tillfälle!
Högt upp i huset med fritt läge ligger detta drömhem med balkong i bästa solläge och i en förening med god ekonomi. Välplanerad två rum och kök med fina färger och materialval. Omedelbar tillgång till enastående kommunikation och serviceutbud.

Brf Ljuspunkten är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 78 st bostadslägenheter.  Föreningen är bland de få som äger marken i området. Föreningen disponerar 11 st garageplatser samt två uteparkeringar.

Och så läget! Läget är optimalt för dig som vill ha nära till puls och rörelse, men samtidigt bo mysigt och lugnt i en populär förening. I centrum finns det flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Matdax, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, gym/ utegym, simhall, apotek, kafé, restauranger m.m. Två minuters promenad avstånd till den stora parkleken Bandängen och som är en mötesplats för människor i alla åldrar. Under sommaren kan du grilla där med goda vänner på gräsmattan eller bada med barnen i den fina plaskdammen och alla djur som finns på 4 H-gården.
Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 19 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till härliga bad på sommaren.

Varmt välkommen till Skebokvarnsvägen 376, 4tr!
- Föreningen äger marken och har en stabil ekonomi.
- Genomgående parkett golv av ek.
- Byggår 2007.
- Sällan ute.
- Lättmöblerade rum.
- Välplanerad planlösning.
- Ett stenkast från Högdalens Centrum med dess kommunikationer och serviceutbud.
- 1 min till T-bana och bussar.
- Rikligt ljusinsläpp från stora fönster.
- Plats för bra förvaringsutrymmen.
- Badrum med tvättpelare.
- Fint klinker golv med golvvärme.
- Källarförråd
- Vacker innergård att nyttja.
- Föreningen disponerar även 11 st garageplatser och 2 st p-platser.
- Gemensamma utrymmen: tvättstuga, cykel förråd, festlokal och samlingslokal.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen, bara en bit ner för centrum, här hittar du också utegym.
- Rikligt utbud med service och kommunikationer.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall med säkerhetsdörr som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via garderob kapphylla. Målade väggar och fint parkettgolv av ek. 

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av vackra fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Här kommer man ut till lägenhetens härliga balkong med dubbla dörrar, vilket ger ett fint samspel mellan ute- och innemiljö. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet till köket. Målade väggar och fint parkettgolv av ek. 

Solig balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö (Sydväst läge)
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol under dagen och mot kvällen finns plats för utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Kök – Praktiskt och modernt
Stilrent kök med fokus på njutning och umgänge. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger stora gemensamma ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. 

Sovrum – Stort och rikligt ljusinsläpp
Det morgonsvala rummet har ett härligt ljusinsläpp från tre stora fönsterpartier och en fantastisk panorama utsikt. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna och garderober. Målade väggar och parkettgolv av ek.

Badrum & WC – Funktion och komfort
Generöst badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara dörrar, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp spegelskåp med belysning. I badrummet finns även utrymme för klädvård där tvättmaskin och torktumlare finns (tvättpelare). På källarplanen finns även en fullutrustad tvättstuga.

Övrigt – Optimalt med förvaring
Till bostaden finns ett tillhörande källarförråd på ca 3-5 kvm.