BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bengt Ekehjelmsgatan 7, vind

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • 5.450.000 kr / Såld
  • 6205
  • 1512
  • 4307
Värdera din bostad

Beskrivning

VINDSLÄGENHET - SKULDFRI FÖRENING - MÖJLIGHET ATT ÖPPNA UPP TILL NOCK

Nu har ni en unik möjligheten att förvärva en fantastisk vindslägenhet med stora möjligheter i en SKULDFRI förening!
Inte nog med att lägenheten har en underbar planlösning och är genomgående med stora fönsterpartier och väl tilltagna rum så finns även möjlighet att öppna upp till nock för att skapa en riktig vindskänsla. Föreningen godkänner dessutom att bygga terrass från köket ni måste dock ansöka om bygglov, det finns inget bygglov idag.  

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängingsmöjligheter i form av garderob. I anslutning till entrén finner ni ett väl tilltaget kök och ni möts av vackra fönsterpartier. Här finns gott om förvaring bakom vita köksluckor samt generöst med arbetsyta. Invid fönstret finns gott om plats för större middagsbord. Här finns maskinellutrustning så som kyl/frys, ugn, häll, diskmaskin och fläkt. Vidare in i lägenheten finner ni ett underbart vardagsrum med gott om plats för fri möblering. Ni finner även en stilren och platsbyggd arbetshörna som är precis rätt placerad i rummet. Om det kliar i renoveringsfingrarna så har ni möjlighet att öppna upp väggen mellan kök och vardagsrum (nuvarande ägare har fått godkänt för detta). I vardagsrummet finner även en lucka med inbyggd trappa upp till vindsutrymmet. 

Sovrummet är även det rymligt med plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Här finns även en garderobsvägg som sväljer en hel del förvaring. Badrummet är stort och rymligt med gott om plats för förvaring och arbetsyta. Badrummet är utrustat med wc, duschvägg, kommod, handdukstork samt förberett för tvättmaskin. 

Detta är sammantaget en unik och fin vindslägenhet med stora renoveringsmöjligheter för den som önskar. Ni bor på en populär adress precis invid Mariatorget och i en förening med väldigt bra ekonomi som dessutom är helt skuldfri!

 Missa inte denna visning!