BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut

Hållövägen 12, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • 3.400.000 kr / Såld
  • 577
  • 3182
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i hjärtat av Blåsut! Här erbjuds du en unik möjlighet att bo på tre trappor i en välskött fastighet med en enastående utsikt och genomgående gott skick. Lägenheten har en inglasad balkong i sydvästläge, utrustad med infravärme för att du ska kunna njuta av både sommar- och vinterdagarna i full komfort. Ledig garageplats finns i föreningen!

Lägenheten öppnar upp sig till en ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Det rymliga vardagsrummet är fyllt med naturligt ljus via stora fönsterpartier vilket ger en öppen och luftig känsla. Den öppna planlösningen mot köket optimerar lägenhetens kvadratmetrar och skapar gott om möblerings alternativ. Köket är modernt och fullt utrustat med modern utrustning. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsyta för matlagning och bakning. Den inglasade balkongen ligger i sydvästläge vilket är ett riktigt paradis för alla solälskare – här kan du njuta av sol från lunch till kväll. Detta är en oas där du kan koppla av och bara njuta tack vare den bekväma infravärmen som förlänger balkongsäsongen.  Sovrummet är rymligt och välplanerat med plats för dubbelsäng och garderober.

Denna pärla ligger i en välskött förening med en stabil ekonomi och god gemenskap. Du har även tillgång till bekvämligheter som cykelförvaring, garage och gemensamma grönområden. Blåsuts charmiga omgivningar bjuder på närhet till grönskande parker, caféer, restauranger och utmärkt kommunikation med tunnelbana och bussar.

Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara lägenhet i Blåsut. Kontakta mig för att boka en visning och upplev detta boende själv. Varmt välkommen hem!