BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gubbängen

Bordsvägen 33A

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 2.600.000 kr / Såld
  • 2974
  • 1257
  • 999
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fullständigt renoverade och ljusa tvåa med en genomgående planlösning som smidigt leder ljuset genom alla rum. Lägenheten är inte bara välplanerad utan även socialt anpassad, med möjlighet att placera matbord både i köket och vardagsrummet, om så önskas. Det moderna köket har genomgått en stilren renovering och erbjuder gott om förvaringsutrymme med sina takhöga inbyggda skåp. Här finner du generösa arbetsytor och genomtänkta materialval. Från köket kan du njuta av en underbar och fridfull utsikt mot grönska.

Balkongen, som nås från vardagsrummet, bjuder på bästa soliga söderläge och öppnar upp för utomhuslivet. Förvaringsmöjligheterna är goda med flertalet inbyggda garderober och en rymlig klädkammare. Badrummet är försett med både handdukstork och tvättmaskin för extra bekvämlighet. Dessutom tillhör två källarförråd till lägenheten, vilket är praktiskt för extra förvaringsutrymme.

Området har ett utbud av populära restauranger, butiker och caféer. Gubbängen stoltserar med stora grönområden och parker som inbjuder till avkoppling. Tunnelbanan, endast 3 minuter från lägenheten, tar dig smidigt in till Stockholms innerstad och dess pulserande atmosfär.

Som pricken över i:et har föreningen genomgått välförankrade renoveringar som gör att du kan flytta in i ett hem där allt redan är ordnat och trivsamt.

Fullständigt renoverad
Modernt kök
Badrum 2018
Fantastiskt ljusinsläpp
Genomgående planlösning
Solig balkong
Rymligt kök
Utiskt mot grönska
Genomgående golv
Lugnt belägen
Ett stenkast från tunnelbanan
Stabil förening
Välskött fastighet