BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Ekudden

Ekuddsvägen 17

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 4.650.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Ekuddsvägen 17 – Ditt nya hem med en ojämförlig utsikt!
När du kliver in i denna rymliga och fräscha trea om 77 kvadratmeter möts du omedelbart av en panoramautsikt över Järlasjön som tar andan ur dig. Belägen i ett soligt söderläge, erbjuder både fönster och balkong fantastiskt ljus och en ständigt skiftande vy över vattnet. Det här är hemmet som ger dig chansen att uppleva naturens skönhet varje dag.

Köket – Den moderna hjärtat i hemmet
Det moderna och fräscha köket är inte bara vackert utan även praktiskt utformat. Här finns gott om bänkyta, skåp och lådor för att göra matlagningen till en njutning. Det är också det perfekta stället att placera ditt matbord, så du kan avnjuta dina måltider med samma fantastiska utsikt som vardagsrummet har att erbjuda.

Vardagsrummet – Ljust och välkomnande
Vardagsrummet bjuder på en ljus och lättmöblerad yta med charmigt originalgolv. Här kan du skapa ditt drömboende och inreda efter din egen smak och stil. Detta är platsen där du kommer trivas och skapa minnen tillsammans med familj och vänner.

Sovrummen – Plats för rofylld sömn
Lägenheten har två väl tilltagna sovrum, varav det ena är tillräckligt stort för en dubbelsäng och en garderobsvägg. Här finns gott om utrymme för att skapa en personlig och rogivande atmosfär där du kan slappna av och återhämta dig.

Hall och badrum – Praktiska och stilfulla
Hallens platsbyggda garderober och klädhängare ger ordning och reda åt dina kläder och skor. Det praktiska klinkergolvet är både snyggt och enkelt att rengöra. Badrummet är rymligt och helkaklat samt är utrustat med dusch och tvättmaskin.

Livet vid vattnet – En unik möjlighet
Lägenheten är perfekt belägen precis vid vattnet med vackra promenadstråk längs Järlasjön. Här kan du njuta av naturen och det vackra sjölandskapet varje dag. På vägen in till shoppingcentret Sickla köpkvarter hittar du även nya, fina badbryggor där du kan svalka dig och koppla av på varma sommardagar. Eller varför inte snöra på dig skridskor för en tur på isen under vintermånaderna.

Föreningen – Tryggt och välskött
Föreningen är välskött och har en skuldsättning om 8793 kr/kvm samt 23st hyresrätter som säljs av med jämna mellanrum, vilket ger dig ekonomisk trygghet i ditt nya hem.

Sammanfattningsvis är Ekuddsvägen 17 det perfekta hemmet för dig som värdesätter en fantastisk utsikt, modern bekvämlighet och närheten till både natur och stadsliv. Missa inte chansen att själv uppleva denna fantastiska bostad – Välkommen!