BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 10A, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 100 kvm
  • 9.500.000 kr / Såld
  • 4144
Värdera din bostad

Beskrivning

Belägen på första parkett vid kajen på eftertraktade Kvarnholmen, med Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården som närmsta granne, finner vi denna fantastiska 4:a om 100 kvm som bjuder på en praktfull utsikt över glittrande Saltsjön och dess livliga båtliv! Tänk dig att vakna till ljudet av vattnet som kluckar mot kajkanten. Denna bostad är belägen på det perfekta våningsplanet för att maximera vattenkontakten, och det är magiskt att sitta på den stora balkongen med frontläge mot vattnet och njuta av vackra solnedgångar!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av en rymlig hall med goda avhängningsytor, plats för avlastningsbord och byråer samt förvaring i form av inbyggda garderober med skjutdörrar. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot ett stilrent kök med full maskinell utrustning och utmärkt förvaring bakom vit köksinredning. Den maskinella utrustningen består av kombinerad rostfri kyl och frys side-by-side, spishäll, inbyggd ugn och micro samt diskmaskin. Vardagsrummet är ljust och luftigt och härifrån nås även den härliga inglasade balkongen som blir som ett extra rum. Man har en fantastisk utsikt mot Stockholms inlopp och här kan man njuta av kvällssolen och vackra solnedgångar som man aldrig tröttnar på.

Bostaden bjuder på flexibla möbleringsmöjligheter och det finns gott om plats för en stor soffgrupp och matplats för större sällskap. Den sociala planlösningen skapar perfekta ytor för både sociala tillställningar och lugna hemmakvällar! Lägenheten har 3 sovrum varav master sovrummet vetter ut mot kajen och bjuder på en makalös utsikt över vattnet oavsett tid på dygnet! Detta sovrum inrymmer en stor dubbelsäng, sängbord och annan valfri möblering samt platsbyggd och praktisk förvaring med skjutdörrar. Bostadens övriga två sovrum angränsar till hallen varav det ena är väl tilltaget medans det andra lämpar sig väl som t.ex. barnrum eller kontor. Badrummet är stort och fräscht med duschhörna, wc, handfat med kommod och behaglig golvvärme. Man har dessutom en gäst wc samt en egen lyxig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden hör ett rymligt förråd och lägenheten nås smidigt med hiss direkt upp från föreningens garage. Lägenheten är skriven som en 3:a i föreningen men disponeras som en 4:a.

Detta är ett privilegierat boende med en genomtänkt helhet som skapar de bästa förutsättningarna för ett bekvämt vardagsliv!

Endast ett stenkast bort från fastigheten har man SL:s populära pendelbåtar som avgår var 15e minut och tar dig in till Nybrokajen på 20 minuter och även bussförbindelser till Nacka Forum och Slussen som man når på ca 10 minuter. Är du bilburen når du Danvikstull och Södra Länken på några minuter.

Här bor man i en äkta BRF som äger marken med 223 bostadsrätter och föreningen har även 5 hyreslokaler. I föreningen finns 4 gemensamma takterrasser där man kan njuta av härliga sommarkvällar med utsikt över hela Stockholm. Man har även gemensamma utrymmen som t.ex. övernattningslägenhet som man kan boka, styrelserum, kajakrum, cykelrum, barnvagnsrum, städrum och rullstolsförråd. 

Kvarnholmen har de senaste åren vuxit fram och blivit en av Stockholms mest exklusiva stadsdelar, endast ett stenkast från Stockholms inlopp och med promenadavstånd in till Stockholms City. 

Varmt välkommen på visning!