BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Forum

Värmdövägen 173, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • 1437
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna lyxiga 2:a om 55 kvm i populära projektet Stadsporten intill Nacka Forum. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, komfort och exklusiva materialval som bidrar till en genomgående smakfull finish

Lägenheten är perfekt planerad där sovrumsdelen är avskild från sällskapsdelen som bjuder på en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås bostadens mysiga balkong med utsikt ner mot den lummiga, trevliga innergården. På balkongen har man gott om plats för en lounge-grupp, grill, växter och odlingslådor eller annan valfri utsmyckning.

När man kommer in till bostaden når man den mycket välkomnande hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter i form av garderober och även plats för avlastningsbord. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Här finns gott om plats för ett större matbord, soffgrupp samt övrig möblemang. 

Bostadens sovrum är stort och rymligt med plats för en större dubbelsäng, byrå, förvaring i form av garderober och fönster som vetter ut mot föreningens innergård. 

Exklusivt och stort badrum som andas lyx med hotellkänsla. Badrummet är påkostat med Norrvange-klinkers från Bricmate på väggar och golv samt utrustat med duschvägg med takduschset och handdusch, golvvärme, wc, kombimaskin, handfat med kommod, praktisk arbetsbänk och gott om förvaring i skåp ovanför. 

Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vattenburen golvvärme i hela lägenheten, takhöjd om ca 2,60, digitalt lås och bekvämlighet som garage i huset och rymligt källarförråd.

- Golvvärme i hela bostaden
- Exklusiva genomgående materialval
- 1 minut till busstorget vid köpcentret Nacka Forum som erbjuder en uppsjö av butiker, restauranger, caféer, gym, livsmedelsbutiker och serviceutbud. Direkt närhet till badplatser och naturområden, Sickla köpkvarter, Nacka Strand.  

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök . Våningsplan 3, hiss finns. Lägenhetsnummer 61402. Föreningen Brf Stadsporten i Nacka.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 3 354 kr (Värme, kallvatten ingår).

Driftskostnad

Totalt 550 kr/mån (6 600 kr/år) varav El 400 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån. Antal personer: 2. Driftkostnaderna är uppskattade.

Byggnadsår
2021

Uppvärmning
Fjärrvärme.
Frånluftsvärmepumpar för återvinning. Lägenheterna värms upp med vattenburen golvvärme. 
Samtliga lägenheter förses med givare och rumstermostater för individuell värmereglering. 

Föreningen
Brf Stadsporten i Nacka är en äkta bostadsrättsförening med 139 stycken bostadslägenheter och 9 lokaler. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. 

Kommande avgiftsförändringar
Fr om oktober 2023 sker en avgiftshöjning med 5 % på månadsavgiften. Den höjda avgiften kommer på avierna med förfallodatum 30/9 - uppgifter hämtade från ekonomiska förvaltaren 2023-08-21.

Kommande renoveringar
Inga planerade renoveringar - uppgifter hämtade från ekonomiska förvaltaren 2023-08-21.

Tv och bredband
Tv-grundpaketet och bredband 250/250 ingår mot en obligatorisk kostnad om 165 kr/mån.

Parkering
Det finns 94 p-platser och 9 MC-platser i garaget. Garaget ligger i fastigheten och är kameraövervakat.
Lediga platser just nu och priser ex. moms. Externa betalar 25% moms:
Liten: 1 st ledig plats, pris 1774 kr/mån.
Normal: 2 st lediga platser, 1995 kr/mån.
Normal plus: 2 st lediga, och 2 till fr.o.m. 1 sep. 2217 kr.
Premium: 2 st lediga och 1 till blir ledig fr.o.m. 1 okt. 2439 kr.
MC: 4 st lediga, 665 kr/mån.
Laddplats Normal: 1 st ledig och 2 st blir lediga fr.o.m 1 sep. 1995 kr/mån.
Laddplats Normal plus: 1 st ledig fr.o.m 1 sep. 2217 kr/mån.
Laddplats Premium: Inga lediga.

Det tillkommer en laddrättighet för laddplatserna som är på 440 kr + 2,50 kr/kWh.

Uppgifter hämtade från Parkando - 2023-08-22.

Varmvatten
Individuell mätning av varmvatten.

Mark
Föreningen äger marken.

Ägande
Juridisk person kan godkännas. Delat ägande är ok.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

I hjärtat av Nacka, mellan stad och natur, vilar familjevänliga och expansiva Nacka Forum. Här pulserar ett rikt utbud av kultur, kommers och nöjen. Grönskan väntar runt husknuten samtidigt som en kvarts bussresa tar er innanför tullarna. Tunnelbanan är planerad att anknyta vid Nacka Forum. Barnen har direkt närhet till förskolor, grundskola och gymnasium. Mängden aktiviteter och fritidsanläggningar i området lämpar sig utmärkt för er med spring i benen. För att stilla de kulturella lustarna bjuder Nyckelvikens herrgårdsområden in för kulturhistoriska miljöer och landmärken. Därtill rekommenderas närliggande Dieselverkstadens kulturevenemang. Med Nackareservatets gedigna strövområden som granne behöver ni aldrig oroa er för att gå miste om friluftsliv och flora. Ett av Stockholms mest populära naturområden erbjuder mysiga motionsspår, friska bad- och fiskevatten samt ett rikligt skafferi av bär och svamp.