BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kästa - Huddinge

Kittelvägen 9D

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • 2.695.000 kr
  • 3602
  • 1452
  • 1770
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Kittelvägen 9D, en bostad som har allt! Denna fantastiska och totalrenoverade 3:a erbjuder dig den perfekta kombinationen av modern stil och funktionell design. En öppen planlösning, rymliga sovrum och stor uteplats samt en egen parkeringsplats blir detta ditt drömhem där ljuset flödar fritt och skapar en känsla av rymd och harmoni. En bostad med utsikt mot grönska och helt utan insyn.

Önskar du bo i ett barnvänligt område med radhuskänsla är detta den perfekta bostaden för dig! Längst ner på återvändsgata finner du detta fantastiska hem där barnen kan leka fritt. Bostaden är totalrenoverad 2022 där kök, badrum, golv, väggar, tak, el m.m gjorts om.

Stig in i denna ljusa och luftiga bostad och låt dig imponeras av dess moderna utformning. Den öppna planlösningen skapar en harmonisk atmosfär och ger en känsla av rymd. Det stilfulla köket är utrustat med alla apparater och högkvalitativa materialval, perfekt för att bjuda in till trevliga middagar med vänner och familj. En stor uteplats i fritt läge med plats för större möblemang, grillmöjligheter och häng med många härliga soltimmar i stort sett hela dagen. Här kan du koppla av och njuta av din morgonkaffe, bjuda in vänner för trevliga grillkvällar eller bara ta in den friska luften efter en lång dag. 2 mycket rymliga sovrum med inbyggda garderober samt plats för dubbelsäng m.m. Ett helkaklat badrum i toppskick med badkar, spegelskåp, kommod, handdukstork, tvättmaskin samt ett fönster.

- Totalrenoverad
- Radhuskänsla
- Barnvänligt område
- Längst ner på återvändsgata
- Egen parkering

Detta är en bostad ni inte vill missa - varmt välkommen på visning!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök . Lägenhetsnummer 00113. Föreningen Brf Katrineberg 5.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.695.000 kr. Månadsavgift 5 887 kr (Parkering och Förråd ingår).

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Byggnadsår
2003

Uppvärmning
Värmepump-frånluft (el).

Föreningen
Brf Katrineberg 5 är en äkta förening som förvärvade fastigheten 2002. I föreningen finns 17 st lägenheter. Föreningen äger marken.

Utförda renoveringar
2018 - Avloppsspolning
2017 - Byte av exteriörbelysning
2017 - Montage av backspjäll till kök
2017 - Lagning av trappor
2017 - Service av luftvärmepumpar
2016 - Soprum, målad väggyta
2016 - Tak utvändigt - Takräcke - Strykning
2013 - Förråd - Strykning av väggar och tak
2013 - Fasadmålning
2012-2013 - Byte av värmeanläggningar
2012 - Upprättande av staket

Kommande renoveringar
Under 2023 kommer fasaden målas och under 2024 kommer taken att bytas - uppgifter hämtade från senaste årsredovisningen.

Kommande avgiftsförändringar
Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget - uppgifter hämtade från föreningen 2023-08-16.

Gemensamhetsutrymmen
I föreningen finns gemensamt cykelförråd, soprum samt rum för trädgårdsredskap. Till varje lägenhet hör ett förråd. 

TV- och internetanslutning
Som boende i Brf Katrineberg 5 ingår snabb fiberanslutning för Internet samt ett TV-paket från Telia med 24 kanaler mot en kostnad om 299kr i månaden.

Bilplats
1 parkeringsplats med eluttag ingår i avgiften. Det finns även 3 st gästparkeringar.

Övrigt
En obligatorisk kostnad om 296 kr per månad tillkommer för vattentillägg.

Ägande
Föreningen godkänner delat ägande. Juridisk person godkänns ej.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Välkommen till dina kvarter
Kästa är ett litet och otroligt familjevänligt område beläget nära naturen och med närhet till Huddinge sjukhus, Södertörns högskola samt Stockholm Syd med pendeltåg och fjärrtåg. På gång- och cykelavstånd finns flera badsjöar samt fina strövområden. Området gränsar till Tullinge Trädgårdsstad.

Skola & förskola 
Kästa skola, som öppnades i augusti 2015, är Sveriges största passivhus-skola (F6) och förskola. Det är en byggnad som är ett skolexempel både på miljöhänsyn och goda pedagogiska förutsättningar. Varje klass har ett eget rum som möbleras och inreds efter skoldagens behov, samlat kring ett torg. Kästa skola ligger i ett grönt område omgiven av Södertörns högskola, Polishögskolan, Huddinge universitetssjukhus och Karolinska Institutet.

Det finns två förskolor i Kästa och flera näraliggande i Flemingsberg, liksom grundskolor (F9).

Flemingsbergs Centrum
Flemingsberg är närcentrum med 20-tal affärer, vårdcentral, IT-gymnasium m.m. Det är nära till Kungens Kurva, Europas största handelsområde med bl.a. IKEA och Heron City, och flera andra handelsområden.

Huddinge Centrum 
Huddinge Centrum är ett levande centrum med öppna gator och välkomnande torg. Här blandas köpcentra med mindre torg som Forelltorget och Sjödalstorget, som tillsammans erbjuder ett brett utbud av butiker fyllda med allt du behöver - livs, mode, teknik, böcker, apotek och mycket mycket mer. Här finns både väletablerade kedjor samt många små lokala handlare. Men Huddinge Centrum är mer än shopping, det är en mötesplats för alla Huddingebor och besökare där du finner ett mångsidigt utbud av nöje, service, kultur, caféer och restauranger med väldoftande maträtter från världens alla hörn. Huddinge Centrum genomgår just nu en stor upprustnings- och moderniseringsperiod. Resultatet blir en upprustad stadskärna där den unika torgmiljön bevaras, samtidigt som ny modern arkitektur tillkommer.

Kommunikationer 
Bussar till Huddinge sjukhus, Huddinge Centrum, Tullinge, Skärholmen och Kungens Kurva. Gångavstånd ca 1 km till Huddinge Sjukhus, Högskolan, Flemingsbergs Centrum samt pendel- och fjärrtågstation. Med pendeltåg från Flemingsberg når man city på ca 17 min.

Fritid, natur och rekreation
Trots det centrala läget är det också nära till strövområden. Det är gång- och cykelavstånd till flera badsjöar, t.ex. Gömmaren, nära till Flottsbro friluftsområde med slalombacke, och till Sörmlandsleden och Gömmarskogen.

Kungens Kurva
Med kort bilfärd finns också Kungens Kurva där Skandinaviens största shoppingområde ligger. Här finns bland annat Ikea och nöjespalatset Heron City med SF Bio, restauranger, bowlinghall, butiker med mera.