BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 4, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • 5.325.000 kr / Såld
  • 4871
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade 3:a med balkong med fantastisk utsikt mot Stockholms inlopp! Fantastiskt läge och en stor balkong med sjöglimt över inloppet.

Bra förening med flera faciliteter som övernattningslägenhet, loungedel som nyligen även utrustats med arbetsplatser för de som önskar och bastu med relax högst upp i fastigheten. Garage under fastigheten som du enkelt tar dig ner till via uppgångens två hissar.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder gott om plats för avhängning samt förvaring i form av en stor klädkammare. Från hallen når man det öppna och ljusa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket. Här får man enkelt plats med soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang. Från vardagsrummet kommer man ut till den fantastiska balkongen om 7 kvadratmeter. Balkongen rymmer enkelt en bra sittgrupp, gröna växter samt grillmöjligheter. Härlig utsikt mot Stockholms inlopp.

Mycket välplanerat och modernt kök från Vedum med vita köksluckor, stänkskydd i sten och vit bänkskiva. Här finns inbyggd ugn, inbyggd mikro i högskåp, induktionshäll, fläkt, kyl, frys och integrerad diskmaskin. Infällda spotlights som bänkbelysning. Bra ytor för större middagar och bjudningar.

Bostaden har två mycket rymliga sovrum. Ena sovrummet är ett master bedroom med mycket bra förvaring i form av platsbyggda garderober med spegelskjutdörrar.  Den andra sovrummet används idag som tv-rum men rymmer annars säng, förvaring och skrivbord. 

Mycket smakfullt och helkaklat badrum i färgen mullvad på både väggar och golv. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, handdukstork, väggskåp för förvaring, dusch med glasväggar, tvättmaskin och torktumlare med praktiskt arbetsbänk. Badrummet har även stor lyxig spegel med även den infällda spotlights.

På Kvarnholmen finns täta kommunikationer med bl a busslinje 402 (13 min till Slussen). Från kajen kan ni även ta SL's pendelbåtar som tar er till Nybrokajen på 20 minuter. För den som vill så är det inte heller långt att cykla in till stan. I området finns såväl sjökrog som närcentrum med allehanda butiker och gym. Vill du hellre motionera utomhus så är promenadstråken längs vattnet Stockholms kanske allra finaste. Svindersviksbron ger en smidig förbindelse från Kvarnholmen via väg 222 till Södra länken men även till köpcentrum som Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

- Välplanerad 3a med stora rum och en balkong om ca 7 kvm
- Härlig utsikt mot Stockholms inlopp och Nacka strand
- Exklusiva materialval
- Här bor man med närhet till allt samt bra kommunikationer med både buss och pendelbåt
- Till lägenheten hör ett stort förråd i anslutning till hissen, ca 4 kvm stort