BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Siargatan 17

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • 5.700.000 kr / Såld
  • 5873
  • 2200
  • 5448
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en fantastisk trea med optimal planlösning och underbar uteplats! Här bor du på en lugn gata med Rosenlundsparken runt knuten. Ni finner både södra station, Mariatorget och Medborgarplatsen en kort promenad bort. Här finner ni en hemtrevlig lägenhet med stora fönsterpartier, trägolv och en social planlösning. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder bakom ett draperi. Vidare in i lägenheten möts ni av en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet är öppet och luftigt med gott om plats för fri möblering. I anslutning till både köket och vardagsrummet finner ni en rymlig matplats. Köket är utrustad med gott om förvaring bakom klassiska vita köksluckor och generöst med arbetsyta. Köket har all maskinell utrustning så som diskmaskin, ugn, spis och kyl/frys. Från Vardagsrummet når den underbara uteplatsen som vetter mot den lugna innergården. Har finns gott om plats för utemöbler, odlingar och mycket mer. Njut av en grillkväll med vänner och familj eller varför i lugn och ro dricka morgonkaffet utomhus. 

I anslutning till hallen når ni det som idag används som master bedroom. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt garderober. Vidare in i lägenheten finner ni det som idag används som barnrum men passar även utmärk som gästrum eller kontor. Här finns plats för säng, skrivbord samt övrigt möblemang. För ytterligare förvaring finner ni en rymlig klädkammare i detta rum. Badrummet är rymligt och helkaklat. Här finner ni badkar, tvättmaskin, kommod, vägghängd wc, handdukstork samt spegelskåp. 

Detta är sammantaget en unik lägenhet med stor uteplats och optimal planlösning!

Varmt välkomna på visning!

 Uteplatsen innehas med nyttjanderätt, för mer info kontakta mäklare.