BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stallarholmen

Sundby strandväg 11

  • 7 rum och kök
  • 157 kvm
  • 5.475.000 kr / Såld
  • 8950
  • 474
  • 3186
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna omsorgsfullt omhändertagna familjevillan i hjärtat av Stallarholmen! Med generösa utomhusytor som inbjuder till avkoppling och aktiviteter, är detta verkligen ett drömboende. Den första imponerande detaljen är altanen på entrésidan, med en härlig utsikt mot Mälaren och badplatsen man ser mellan grannhusen. På baksidan av huset, vetter en fridfull skyddad altan mot den gröna fårhagen. Trädgårdstomten är välskött och bjuder in till lek och njutning med sina gröna gräsytor och en fantastisk tomatodling om 222 olika sorter som drivs av säljaren. Här hittar du också ett charmigt gästhus på cirka 10 kvadratmeter och en bekväm carport med extra förvaringsutrymme.

Interiört erbjuder huset en väl genomtänkt planlösning med sina fem sovrum, ett rymligt vardagsrum och ett tilltalande allrum på övervåningen. Det renoverade kökets rymd är anmärkningsvärd och inbjuder till långa måltider och samkväm. Två praktiska badrum rymmer familjens behov på ett utmärkt sätt. För den moderna uppkopplade livsstilen finns fiberanslutning tillgänglig.

För den aktiva barnfamiljen är läget i Stallarholmen optimalt. Populära Skolor samt förskolor och bekväma kommunikationer ligger nära till hands, liksom trevliga promenadstråk och en välutrustad matbutik. Den pittoreska staden Mariefred ligger bara en kort bilresa bort och tågförbindelsen till Stockholm tar endast 38 minuter. Med bil tar resan till Stockholm ungefär 1 timma.

- Välplanerat hus och tomt med ett stenkast till Mälaren!
- Tillhörande båtplats!
- Stor trädäckad altan i bästa solläge
- Fantastik tomt och baksida mot fårhagen
- Gästhus på tomtens baksida
- Carport och grusad uppfart med plats för flera bilar
- Väldisponerat och fullutrustat kök med stor matplats intill
- Bo nära vattnet, kommunikationer samt populär förskola och skola!

Välkommen till en visning som kommer att inspirera och övertyga om att detta är ert nya drömhem!