BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden/Örnsberg

Margaretha Krooks gata 3, vån 4/4

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • 4.070.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

HÖGST UPP - ÖPPEN PLANLÖSNING - SOLIG BALKONG - HISS - VÄSLKÖTT FÖRENING

Varmt välkomna till denna vackra tvåa endast ett stenkast från Mälaren i pittoreska och lummiga Aspudden/Örnsberg. Här erbjuds ett hem i eftertraktat läge, högst upp i huset och med alla tänkbara moderna bekvämligheter. Vacker utsikt mot lummig grönska, stora fönsterpartier som ger ett fint ljusflöde i bostaden, öppna sociala ytor som bidrar till en luftig och rymlig känsla. Från köket nås en stor balkong med sol större delen av dagen och med gott om plats för loungemöbler.

Sovrummet är mycket rymligt med lugnt och insynsskyddat läge, här finns gott om förvaring genom garderobsvägg med skjutdörrar. Badrum med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, dusch med glasväggar (eller plats för badkar), handfat med kommod och WC. Ytskikten går i en ljus färgsättning och golven är av fin ekparkett. Detta är ett boende med bra planlösning, generöst med förvaringsutrymmen och genomgående hög standard. Stor hiss finns i fastigheten och i entréplan finns rymligt förråd till lägenheten.

Brf Kejsarörnen är en familjär och stabil förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken (ej tomträtt) och har amorterat flitigt sedan fastigheten stod klar 2012. Under 2022 amorterade föreningen 2,5 mkr och belåningsgraden är nu nere på ca 8938 kr per/kvm enligt årsredovisningen 2022. Månadsavgifterna har varit oförändrade sedan tillträdet 2012. Föreningen får in goda intäkter via sin lokal som hyrs ut till förskola. Bra att veta är att fastigheten är miljöklassad vilket innebär att flera banker ger ränterabatter via grönt bolån. Föreningen har en lummig innergård som är en grön oas under sommarhalvåret. Under 2022 har föreningen installerat laddstolpar på samtliga garageplatser. I fastigheten finns även gästlägenhet, gemensamhetslokal, barnvagnsrum, cykelrum samt källsorteringsrum.

Här bor ni med perfekt läge med all tänkbar service såsom flera mataffärer, restauranger, caféer, butiker m.m. Badrocksavstånd till ett av Stockholms bästa klippbad vid Mälaren och vackra promenadstråk längs med vattnet vid Vinterviken. Här finns även gratis paddel- och tennisbanor, utegym och trädgårdscafé. Bra kommunikationer via T-bana Örnsberg tar dig till Södermalm på endast 7 minuter. På tre minuter når du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

En bostadsdröm ni inte vill missa - Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!

- Högst upp i huset i fastighet med hiss
- Fri utsikt mot lummig grönskande innergård
- Öppen social planlösning
- Stor balkong i soligt läge
- Generöst sovrum med gott om förvaring
- Stort badrum med tvättmöjlighet
- Stor stabil förening som äger marken och med god ekonomi
- Gästlägenhet och gemensamhetslokal i föreningen
- Garageplatser med laddstolpar installerade på samtliga platser
- Utomhusparkeringsplatser samt 2 gästparkeringar
- Ett stenkast från vacker natur och badplats