BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollare Strand 9

  • 4 rum och kök
  • 90 kvm
  • 5.995.000 kr / Såld
  • 3883
  • 2073
  • 3183
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och unika 4:a om 90 kvm med magisk utsikt i HSBs projekt Tollare Strand. Här får du något utöver det vanliga när det gäller vattenkontakt, ljusinsläpp och optimal planlösning med vattenutsikt från alla rum samt dubbla badrum. Bostaden har dessutom områdets bästa balkong i söder/sydväst med kvällssol, vad finns mer att önska!

Du välkomnas in i trevlig hall med klinkergolv där man direkt slås av utsikten och ljuset i bostaden. Vidare in öppnar vardagsrum och kök upp sig och här ryms soffgrupp, tv-möbel och matbord för 6-8 personer. Magisk utsikt över vattnet från alla fönster och utgång till det möblerbara balkongen. Här njuter du av solen från förmiddag till kväll med ljudet av vattnet som slår nedanför. Köket har luckor i grått, bänkskiva i laminat, stänkskydd i vitt kakel och vitvaror såsom integrerad kyl och frys, inbyggnadsugn, mikro, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Mycket bra förvaring i skåp och bra arbetsytor.

Master bedroom rymmer stor säng, sängbord och stort fönster med härlig utsikt över vattnet. Här finns även förvaring i flera platsbyggda garderober. Intill finns lägenhetens andra sovrum som rymmer säng, skrivbord och förvaring. Utsikten följer oss även i detta rum. Det tredje sovrummet används idag som arbetsrum och gästrum. Här ryms säng, skrivbord och förvaring. Hallen mellan sovrummen har en stor garderobsvägg med spegeldörrar samt plats för byråer och ytterligare förvaring.

Båda badrummen är helkaklade i vitt med klinker i grått. I det större finns badkar, golvvärme, handfat med kommod i vitt, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare med praktiskt arbetsbänk och överskåp i vitt.  I det mindre finns dusch med glasvägg, golvvärme, handdukstork, handfat med kommod och toalett. Lägenheten har målade väggar i rogivande färger och ljust parkettgolv.

Fantastiskt sjönära bostadsområde där man kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och äta på den trevliga restaurangen Bruket. Välkomna på visningen och upplev denna vackra bostad på plats!

- Ljus och väldisponerad bostad
- vattenkontakt från alla fönster
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal och närhet till garage och förråd
- Närhet till gym, yoga, närlivs och bageri
- Förening med bastum & takterass
- Tre bra sovrum & dubbla badrum