BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 33

  • 4 rum och kök
  • 98.5 kvm
  • 6.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina och välplanerade 4a med balkong i trivsamma Järla Sjö! Här bor du med närhet till Sickla köpcentrum där du finner allt från shopping till bio och restauranger. Järlasjön ligger på badrocksavstånd och på andra sidan sjön ligger Nacka naturreservat för den träningssugna.

Lägenheten är en trivsam 4:a om ca 99 kvm och med möblerbar balkong där du njuter av solen mitt på dagen. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen med klinkergolv och plats för avhängning och förvaring. Intill finns ett stort förråd som inretts för att maximera yta och förvaring.

Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som är stort och rymligt, social öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet når man den trevliga och möblerbara balkongen. Köket har luckor i vitt och trä med bänkskiva i laminat och stänkskydd i mosaik. Här finns vitvaror som hel kyl & frys i rostfritt, spis med häll, fläkt i rostfritt och integrerad diskmaskin. God förvaring i skåp och lådor. Köket har ett härligt burspråk som blir en naturlig matplats för 4-6 personer. 

Master bedroom rymmer dubbelsäng, sängbord och förvaring. De andra två sovrummen används idag som barnrum och rymmer säng, skrivbord, förvaring i klädkammare och stor garderobsvägg med skjutdörrar. Gästtoaletten är helkaklad och här finns handfat, toalett och spegel. Även det stora badrummet är helkaklat och utrustat med badkar, tvättmaskin, toalett, handfat med kommod, handdukstork och stor spegel. I badrummet finns även ett trevligt fönster. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden samt bra cykelväg hela vägen in till Södermalm. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas vara klar 2030. I området finns även en stor lekplats för hopp och lek och Herrgårdsparken för picknick och brännboll. Vintertid plogas även sjön för skridskor och längskidor. Ett område för både vuxna och barn att trivas!