BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Jordbro

Fältstensvägen 72

  • 4 rum och kök
  • 81 kvm
  • 2.195.000 kr Utgångspris
  • 9066
  • 1589
  • 2046
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Fältstensvägen 72 och denna underbara fyra med en rymlig balkong som njuter av optimalt solläge. Bostaden imponerar med genomgående ljusa materialval och stora fönster som låter ljuset flöda in. Med sina tre sovrum, ett rymligt badrum samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, blir det svårt att inte bli förtjust i denna pärla!

Området har en fantastisk placering i utkanten av Jordbro och erbjuder närhet till natursköna omgivningar samtidigt som det bara är en kort promenad till pendeltågsstationen och Jordbro Centrum med sitt utbud av service. I närheten finns även flera golf- och ridanläggningar, och det tar inte lång tid att ta sig till Årsta Havsbad där man gärna tillbringar avslappnade sommardagar.

Vi hälsar er varmt välkomna med ert intresse!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 4 rum och kök varav 3 sovrum. Våningsplan 2/2. Föreningen BRF BoKlok Geografin.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.195.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 5 059 kr (Värme, Vatten, , kabel-TV (grundutbud), ingår).

Driftskostnad

Totalt 400 kr/mån (4 800 kr/år) varav El 400 kr/mån.

FÖRENING Brf BoKlok Geografin ALLMÄNT OM FÖRENINGEN Brf Boklok Geografin är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2017 och består av tolv flerbostadshus om två våningar, fördelade med 61 bostadsrättslägenheter samt 7 hyresrätter på Fältstensvägen i Jordbro. Föreningen äger marken (Kalvsvik 11:1085). Avgift: I månadsavgiften ingår värme och vatten. Indraget fiber för internet & man väljer själv leverantör. Ett obligatoriskt tillägg om 56 kr/månad tillkommer för nya ventilationsfilter som styrelsen delar ut. Gemensamma utrymmen: Föreningen har en fin gård med tillhörande planteringar och sittplatser som får nyttjas av alla boende. I förrådslängorna finns ett kombinerat gemensamhetsförråd för varje hus, där ni till exempel kan förvara gemensamma trädgårdsredskap. Ekonomi: Avgiften höjs med 15% from 1 juni 2023. (Kontrollerat 2023-06-05) Underhåll: 2022 Planerar att bygga en grillplats 2021 Installation av laddbara elstolpar vid fyra parkeringsplatser Parkering: Föreningen tillhandahåller 68 parkeringar beräknat en plats per lägenhet. Dessa kostar 200kr/mån och har 3 månaders uppsägningstid. Det finns även separata handikapplatser. Önskar man ännu en parkering kostar även denna 200kr men då är det 1 månads uppsägningstid. Övrigt: Ett förråd tillhör lägenheten. Föreningen godkänner delat ägande förälder/barn. Föreningen godkänner ej juridisk person. En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 190 kr som betalas av köparen.