BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen Nedre

Pipersgatan 5A

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • 6.025.000 kr / Såld
  • 6630
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fantastiska sekelskifteslägenhet belägen högst upp i gårdshuset med balkong mot innergården och två kakelugnar. Här återfinns flera tidstypiska attribut som speglar det charmiga byggåret 1905 så som generös takhöjd, speglade dörrar, vacker stuckatur och gedigna plankgolv. Det höga läget i fastigheten tillsammans med de stora fönsterpartierna, balkongen och den tilltalande takhöjden gör det till en mycket luftig och ljus bostad. Här bor ni i en solid och välskött förening med låg avgift och god ekonomi, ett hem att stormtrivas i!

 

När ni kliver in i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheter. Från hallen når man både köket och vardagsrummet. Köket har gott om förvaring samt goda arbetsytor. Här finner ni all maskinell utrustning som induktionshäll, fläkt, kyl/frys, ugn, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. I vardagsrummet finns en fungerande kakelugn samt utgång till den fantastiska balkongen med gott om plats för utemöbler samt odlingar. I vardagsrummet får man plats med både matgrupp och soffgrupp. Vidare möts man av det välplanerade sovrum med fönster mot gården samt en vacker kakelugn, denna är dock plomberad men går att öppna upp. Det finns även två garderober med gott om plats för förvaring. I badrummet har ni dusch, wc, handfat.

Här bor du i ett attraktivt läge med närhet till både grönska och vatten samt till både City och Kungsholmens stora utbud av affärer och restauranger. Här finns även goda kommunikationer och tunnelbana i direkt närhet, flera innerstadsbussar som trafikerar området och till Cityterminalen tar ni er till fots på ca 10 minuter.

 

Varmt välkomna på visningarna av detta inflyttningsklara drömboende!

- Tidstypiska detaljer så som takrosetter, två kakelugnar, generös takhöjd och vackra golv

- Social och rymlig planlösning med stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus

- Högst upp i gårdshuset

- Rymlig balkong i Norrläge

- Stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter

- Kungsholmens bästa läge med närhet till vattnet, citypulsen på gångavstånd och goda kommunikationer i direkt närhet