BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Lundagatan 48, 2 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 33 kvm
  • 4.050.000 kr / Såld
  • 7381
  • 1126
  • 9323
Värdera din bostad

Beskrivning

Möjlig mini-2:a med balkong och utsikt!

Varmt välkommen upp på tredje våningen till en mycket välplanerad lägenhet i välhållen fastighet från 1930-talet. Den ljusa lägenheten känns större än sina 33 kvm och här kan ni lätt bo två personer. Dessutom kan lägenheten enkelt göras om till en mini-2:a, om så önskas.

Förutom många rätt som ni kan checka av på kravlistan, så finns här en balkong med en fantastiskt fin utsikt mot Riddarfjärden och Norr Mälarstrand. En vy man gärna vill ha som sin egen! Likt hela lägenheten, så ligger balkongen i ett fritt och soligt östläge mot lugna Skinnarviksringen.

Lägenheten disponeras med ett välutrustat kök, vardagsrum samt sovrum/halvrum, där en större säng får plats. Här har andra lägenheter i föreningen delat av och skapat ett eget sovrum. (Fråga mig gärna, för att se bildexempel.) Vardagsrummet rymmer ledigt både matbord invid balkongdörrarna, soffa och skrivbordsplats. Lägenheten har genomgående fina plankgolv i original och köket har kvar det vackra serveringsskåpet. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Måttanpassad diskbänk i rostfritt samt grått kakel ovan bänkytorna. I anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare. Direkt innanför dörren finns hatthylla med förvaringskorgar samt krokar för klädavhängning. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, wc, tvättställ/kommod och spegelskåp.  

Föreningen har en mycket stabil ekonomi och en låg belåningsgrad på endast 294 kr/kvm, vilket nästan kan likställas med obelånat, då de totala lånen i föreningen endast uppgår till 1,9 miljoner. Man planerar därför ingen avgiftsförändring i budgeteringen för 2023.

Stambytet genomfördes 2002 och utöver föreningsinformationen här i annonsen, finns en mycket informativ föreningshemsida (gnejsen2.se). Föreningen är som sagt välskött och familjär, för att vara så stor. Ekonomin har varit god under mycket lång tid. Föreningen äger också marken, vilket är en stor fördel.

Titta gärna på den renoverade innergården, som finns i bilder längre ner i bildflödet.

Varmt välkommen till en väl omhändertagen lägenhet med ett förstklassigt läge!


Kontakta mig gärna vid intresse och jag hoppas att vi ses på visning!

 

Lägenheten är registrerad 1 rum och kök enligt föreningens lgh förteckning.