BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Jakobsberg

Dackevägen 21

  • 4 rum och kök
  • 99 kvm
  • 3353
  • 1716
  • 4397
Värdera din bostad

Beskrivning

** Sällan ute - Uteplats - Balkong - dubbla wc - Möjlig 5 rok - Insynsfritt **
Varmt välkommen till denna fantastiska bostad med en magisk uteplats, dubbla WC och balkong! Bostaden är  inbäddat i grönska. Perfekt anpassat boende för barnfamiljen. Ett hem att längta till!

Brf Hårsta Backe 
är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 150 bostadslägenheter samt en lokal. Föreningen har en stabil ekonomi.

Och så läget! Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. 

Varmt välkommen till Dackevägen 21!
- Stor egen uteplats med grillmöjligheter.
- Dubbla WC.
- Ytskiktsrenoverad 2022.
- Totalt renoverat kök.
- Gemensam balkong med grannen.
- Utmärkt planlösning med möjlighet att göra om den till en 5 rok (se alternativ planritning).
- Insynsfritt från alla väderstreck.
- Stor walk in closet/ arbetsrum.
- Genomgående fint trägolv.
- Rikligt ljusinsläpp från två väderstreck.
- Källarförråd tillkommer bostaden.
- Vacker innergård att nyttja med lekparker och grillmöjligheter.
- Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykel/barnvagns förråd och bastu mm.
- Fantastiska naturnära promenadstråk.
- Rikligt utbud med service och kommunikationer.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall med säkerhetsdörr som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via walk i closet, IKEA gardrover och kapphylla. Nymålade väggar i vitt och nylagt vitlaserad laminatgolv (2022).

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt mot grönska
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av vackra fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet till köket. Här kommer man även ut till bostadens uteplats. Nymålade väggar i vitt och nylagt vitlaserad laminatgolv (2022).

Solig Uteplats - En oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På uteplatsen som har sol på eftermiddagen finns plats för en loungedel som utemöbler som bord och stolar samt en arbetshörna. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Kök – Stort, praktiskt och funktionellt
Ett praktiskt ny renoverat kök (2022) som ligger intill vardagsrummet. Köket har mycket god förvaring bakom köksluckor och köksskåp, praktiska arbetsytor med vittkakel ovanför bänkytan. Köksutrustningen består av hela kyl och frys, diskmaskin, spisfläkt, varmluftsugn och induktionshäll. Det finns matplatsdel för 4-8 personer med en utsikt över en skön grönska. Härifrån har du också tillgång till bostadens balkong, där du kan njuta av frisk luft och en avkopplande atmosfär. Nymålade väggar i vitt och nylagt vitlaserad laminatgolv (2022).

Sovrum 1 –  Master bedroom med rikligt ljusinsläpp
Sovrummet ligger i anslutning till hallen. Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är luftigt och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna och garderober. Här kommer man även ut till bostadens uteplats. Nymålade väggar i vitt och nylagt vitlaserad laminatgolv (2022).

Sovrum 2 – Stort och insynsfritt
Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Ett perfekt rum som även får plats med en dubbelsäng, arbetshörna samt goda förvaringsmöjligheter. Det harmoniska rummet har ett härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Nymålade väggar i vitt och nylagt vitlaserad laminatgolv (2022).

Sovrum 3 – Rofyllt och stort
Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Ett perfekt rum som får plats med enkel säng som dubbelsäng, sängbord samt garderober. Rummet har ett härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Nymålade väggar i vitt och nylagt vitlaserad laminatgolv (2022).

Badrum & WC – Funktion och komfort
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt badrum med hela kaklade väggar och plastmatta.  Badrumsutrustningen består i övrigt av badkar, wc, spegelskåp med belysning, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Belysning via taklampa.

Gästtoalett – Tidseffektivt och praktiskt för hushållet
Ett extra badrum ger en praktisk lösning för hushållet, särskilt under morgonrusningen eller när gäster är på besök. Det sparar tid och minskar trängsel i vardagen. Badrumsutrustningen består i övrigt av wc, spegelskåp med belysning och hyllor. Belysning via taklampa.

Extra balkong  Stort samt optimalt med förvaring
Här har man sin egen balkong tillsammans med grannen. På balkongen som har sol på förmiddagen finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 4 rum och kök . Lägenhetsnummer 2102. Föreningen Bostadsrättsföreningen Hårsta Backe.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 5 318 kr (Värme, VA ingår). Andel i föreningen är 1.31596 %.

Driftskostnad

Totalt 600 kr/mån (7 200 kr/år) varav El 350 kr/mån, Försäkring 250 kr/mån. Antal personer: 3.

Allmänt om föreningen
Brf Hårsta Backe är en äkta förening och förvärvade fastigheten i april 2022. Föreningen består av 150 bostadsrättslägenheter och 
Krav på mista ägarandel är 10% och förälder kan hjälpa till med finansiering men behöver inte själva bosätta sig.

Äger föreningen marken

Ja

Byggnadstyp
Byggnadsår: 1990
Uppvärmning: Fjärrvärme
Hiss: Ja
Fönster: 2-Glasfönster isoler
Ventilation: Mekaniskt endast frånluft

Kommande/Utförda renoveringar

Stamspolning är planerat som underhåll.
Alla lägenheters köksavlopp/ avlopp badrum kommer att högtrycks spolas under tiden 23 januari – 2 februari.

Föreningens ekonomi
Vi har en avgift förändring som är en höjning på 10% på avgiften. Dem kommer också se över avgiften på parkering med 5% höjning i år. (2023/05/24)

Överlåtelseavgift
1 313 kr betalas av säljare

Pantsättningsavgift
525 kr

Försäkring
Försäkringen ingår inte i månadsavgiften.

Tv & internet
Banhof gruppavtal för alla på internet och TV (via bredband). Fiber är kopplat till lägenheten. Obligatorisk tillägg på 161 kr tillkommer månadsavgiften.

Parkering
Parkerings platser finns att hyra, med motorvärmare uttag ( får ej användas för laddning elbil, risk för överhettning uttag). Avgifterna för parkering är 370 - 560 kr.

För att använda laddning kommer en fast avgift på 150 kr att läggas på parkeringsavgiften samt 2.5 kr per kW timme kommer att debiteras för varje timme.

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga och "fest" lokal.

Antal lägenheter i förening
150

Antal lokaler i förening
1

Ägande i föreningen
Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej.

Områdesbeskrivning

Allmänt om Jakobsberg
Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.


Kommunikation

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.