BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 33, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 59.5 kvm
  • 2.610.000 kr / Såld
  • 4046
  • 1996
  • 2562
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad tvåa (möjlig trea) med balkong i soligt västerläge! 
Här bor du i en klockren tvåa med balkong i soligt läge och utsikt mot grönskande träd. Lägenheten är i fint skick och har gott om förvaringsmöjligheter. Välskött förening med mycket låg belåning. Goda kommunikationer med ett stenkast till tvärbanan. 

- Möjlig trea ( se alternativ planlösning) 
- Gott skick
- Källarförråd
- Balkong i västerläge
- Rymligt kök med matplats
- Stora fönsterpartier
- Vackra ljusinflöden
- Låg belåning per kvm
- Fastighet med dubbla hissar
- 2 minuters gångavstånd till tvärbanan
- Belägen ett stenkast från Årsta torg

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom originalgarderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier och gavelläge. Vardagsrummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Från rummet nås lägenhetens soliga balkong i rakt västerläge med eftermiddag- och kvällssol. Uppdaterat och rymligt kök med stort fönsterpari. Här finns gott om plats för förvaring och väl tilltagna arbetsytor. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, spis (2016) och fläkt (2023) samt diskmaskin (2016). Skåp med eluttag och plats för micro finns. Klinger på golv värmer skönt under bara fötter. Lägenheten erbjuder ett rymligt och insynsskyddat sovrum med gott om plats för dubbelsäng. I sovrummet finns en stor garderob med praktisk inredning. Helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med badkar, handfat med spegel ovan och wc (2021). Förberett för tvättmaskin. 

Balkong i västerläge - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong i härligt västerläge. Här kan du avnjuta solen från lunchtid till sen kväll. Plats för både utemöbler och växter. 

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.