BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Schlytersvägen 69, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 25 kvm
  • 2.295.000 kr / Såld
  • 1879
  • 540
  • 2271
Värdera din bostad

Beskrivning

Bo i hjärtat av Aspudden i en fantastisk minitvåa!

Välkommen till denna drömbostad i Aspudden, ett hem som verkligen har allt! Här bor du i ett lugnt och fridfullt område endast ett stenkast från Aspuddens tunnelbana och centrum. Men det är inte bara läget som imponerar – när du stiger innanför dörren möts du av en perfekt liten lägenhet som charmar de flesta med sin stilrena färgsättning och mysiga planlösning. På dessa 25 kvm ryms allt du kan önska och här har ingenting lämnats åt slumpen.

Interiören är stilfullt och modernt renoverad med noga utvalda materialval. Planlösningen är genomtänkt där varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Snyggt kök med glashäll, ugn och kyl med frysfack. Den öppna planlösningen ger gott om plats för både matplats och soffa. Sovrummet är trivsamt och med gott om utrymme för säng och garderober. Badrummet är modernt helkaklat och är förberett för tvättmaskin (med el). Här finns dusch med glasväggar, handfat med kommod och spegelskåp. Hallen är välkomnande och här finns gott om utrymme för ytterkläder. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr och i källarplan finns ett förråd.

Föreningen Brf Stenskvättan 15 äger marken och har flera större renoveringar bakom sig. I källarplan finns gemensam tvättstuga samt förråd till lägenheterna.

Här kan du njuta av en fantastisk livsstil med direkt närhet till områdets många populära caféer, bagerier och restauranger. Gör din morgon extra speciell med nybakat bröd från Aspuddens bageri Astar, som ligger alldeles runt hörnet från din dörr. Dessutom finns enkel tillgång till en mängd olika service och kommunikationer, såsom butiker, t-banestation och busslinjer, allt inom kort gångavstånd. Härlig natur finner du vid Vinterviken med dess vackra promenadstråk och klippbad vid Mälaren. Här finns även gratis paddel- och tennisbanor samt utegym.

Kom och upplev det bästa av stadsboende i Aspudden! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning av denna drömbostad.

- Optimal planlösning och renoverade ytskikt
- Modernt kök med öppen planlösning
- Plats för både matgrupp och soffa
- Sovrum med plats för säng och förvaring
- Badrum med dusch och förberett för tvättmaskin
- Gott om förvaring och förråd i källarplan
- Förening som äger marken
- Perfekt läge i hjärtat av Aspudden