BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Värmdö

Vasavägen 1A

  • 6 rum och kök
  • 129.6 kvm
  • Såld
  • 7959
  • 1065
  • 5730
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Vasavägen 1A – en bostad utöver det vanliga där drömmar blir verklighet. Här erbjuds livet vid vattnet i en trivsam och exklusiv miljö, perfekt för den som söker det lilla extra i tillvaron.

På en eftertraktad adress i den populära stadsdelen Kolvik, endast ett stenkast från vattnet, finner ni detta fantastiska parhus på Vasavägen 1A. Här erbjuds ett förstklassigt boende i ett parhus som byggdes 2017 av välrenommerade Rorvikshus. Läget är attraktivt med en strålande utsikt över sjön och närheten till avkopplande natur gör detta till en drömbostad.

Bostaden välkomnar er med en rymlig hall utrustad med gott om förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg. Här finner ni klinker på golvet och vitmålade väggar som ger en ljus och inbjudande känsla. Kök och vardagsrum är förenade i en öppen planlösning med stora glasade vikdörrar som ger möjlighet att öppna upp mot den härliga terrassen och gräsmattan. I Vardagsrummet kan ni njuta av den fina sjöutsikten medan ni värmer er vid braskaminen från Contra, vilket ger en mysig atmosfär under mörka kvällar. Köket från HTH håller hög standard och är utrustat med Miele vitvaror samt generösa arbetsytor med keramisk bänkskiva från Jetstone.

På entréplanet finns även ett rymligt gästrum eller arbetsrum till vänster om hallen. Ett lustfyllt och helkaklat badrum med duschhörna och glasväggar erbjuder en avkopplande atmosfär. Tvättstugan är utrustad med Miele vitvaror och erbjuder gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Här finns även lägenhetens uppvärmningskälla i form av en energieffektiv frånluftsvärmepump från Nibe, kopplad till vattenburen golvvärme på båda våningsplanen.

Övre plan består av tre rymliga sovrum, varav ett större sovrum med klädkammare. Här finns även ett stort allrum med generösa fönsterpartier som erbjuder en underbar utsikt över vattnet. Badrummet på detta plan är också helkaklat och lyxigt inrett med badkar, duschhörna, handdukstork, vädringsfönster, badrumsskåp samt wc och kommod.

För den som värdesätter extra förrådsutrymme finns det ett förråd vid parkeringen, och dessutom tillhör två parkeringsplatser bostadsrätten. För cykelförvaring finns ett praktiskt cykelförråd vid brevlådan. Detta parhus har verkligen det bästa av två världar – en naturskön sjö utanför tomten och bara 5 minuters promenad till havet. Dessutom har samfälligheten en egen sandstrand med brygga, nåbar på bekvämt promenadavstånd på endast 5-10 minuter. För den båtintresserad finns båtplats att hyra i samfälligheten.

Bland andra fördelar kan nämnas att varje fönsterkarm pryds av vacker marmorsten och att tomten är en av föreningens större tomter, vilket ger den bästa och mest magnifika sjöutsikten. Här finns även äppelträd, körsbärsträd och flera hallonbuskar som bjuder på egna skördar. Föreningen har även gett sitt godkännande om att bygga ut altanen ytterligare! Godkänd ritning finns under dokument. 

Detta parhus ligger i ett lugnt område med enastående grannsamverkan som skapar en trygg och trivsam miljö. För pendlaren är det bekvämt att veta att det finns flera busslinjer att välja mellan från Kolvik som tar dig till Slussen på bara 33 minuter. 

Detta är ett hem att trivas i! 
Välkommen på visning!