BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Ingemarsgatan 2

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • 7.575.000 kr / Såld
  • 1499
  • 5023
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ditt nya hem! Charmig 3:a med genomgående planlösning och lugn innergårdsbalkong.

Äntligen erbjuds denna fantastiska lägenhet som har allt du behöver för att trivas. Lägenheten är ljus och rymlig med tre rum och kök. Den genomgående planlösningen ger en härlig rymd och skapar en naturlig flöde mellan rummen. Balkongen, vänd mot den lugna och lummiga innergården och erbjuder dig en perfekt plats att koppla av efter en lång arbetsdag med kvällssol.

Du kommer att uppskatta att hela lägenheten renoverades för endast ca 4-5 år sedan. Det innebär att du får njuta av moderna och fräscha ytskikt, samt välbevarade installationer och vitvaror. Inget behov av att tänka på renoveringar eller uppdateringar på ett tag!

Fördelarna med denna bostadsrättsförening är många. Bostadsrättsföreningen är i princip skuldfri, vilket ger en stabil ekonomi och möjligheter till goda lånevillkor för dig som köpare. Dessutom har alla stora renoveringar redan utförts, vilket ger dig en extra trygghet att bo i ett välskött och välskött område.

Läget är också perfekt med närhet till bekvämligheter och kommunikationer. Här finns allt du behöver inom gångavstånd, som butiker, restauranger, skolor och grönområden.

Varmt välkommen på visning!