BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Sjösabrinken 26

  • 1 rum och kök
  • 37 kvm
  • 1.850.000 kr / Såld
  • 2006
  • 1371
  • 1785
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en drömbostad! Med fritt läge ligger denna lägenhet med balkong mot söderläge. Lägenheten disponeras som 1 rok och karaktäriseras av generöst ljusinsläpp. En bostad att längta hem till! 

Brf Brinkvalvet är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 126 bostadslägenheter varav 33 är hyresrätter och 17 bostadslägenheter i vinden som håller på att omvandlas, vilket utgör så kallad "dolda tillgångar" som succesivt kommer att säljas av vid tillfälle.  Föreningen har även 5 lokaler. 

Och så läget! Högdalen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Lägenheten är belägen i ett lugnt och fint område. Högdalens centrum ligger bokstavligen endast ett stenkast bort, med bara några minuters promenad bort från både tunnelbana och bussar.

Varmt välkommen till Sjösabrinken 26!
- Juridisk person accepteras.
- Fri uthyrning.
- Stor 1 rum och kök.
Nytt genomgående parkettgolv hall, vardagsrum och kök (2023).
Uppgradering av köket: nytt kakel, fläkt och målning av samtliga luckor (2020).

Nymålat tak (2023).
- Nymålade väggar, dörrar och garderober (2023). 
- Balkong i bästa solläge.
- Låg avgift!
- Stambytt 2022.
- Lättmöblerade rum.
- Optimal planlösning.
- Luftigt badrum, handfat, spegelskåp och vattenburen golvvärme. Förberett för tvättmaskin.
- Källarförråd finns till bostaden.
- Ett stenkast från Högdalens Centrum med dess kommunikationer och serviceutbud.
- Föreningen disponerar även 4 st p-platser. gratis parkering finns på samtliga huvudgator i, inkl. 7-dygnsparkeringar.
- Gemensamma utrymmen: tvättstuga, cykel/barnvagns förråd.
- Föreningen omvandlar vindarna som sedan ska säljas. Ett stort kapitaltillskott till föreningens kassa.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen, bara en bit ner för centrum, här hittar du också utegym.
- Rikligt utbud med service och kommunikationer.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via kapphylla. Målade väggar och parkettgolv av ek (2023). 

Allrum – Ljust och stort
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av vackra fönster som ger bra med ljusinsläpp och härlig fri utsikt mot grönska, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Målade väggar och parkettgolv av ek (2023). 

Kök – Praktiskt och funktionellt med välbevarade originaldetaljer
Stort och praktiskt kök som har mycket god förvaring bakom köksluckor och köksskåp, praktiska arbetsytor med kakel som stänkskydd ovanför bänkytan. Köksutrustningen består av kyl/ frys, spisfläkt, gasspis och ugn. Köket ligger i anslutning tillvardagsrummet och har en matplatsdel för 2-6 personer. 

Duschrum & WC – Stort, praktisk samt tvättdel
Praktiskt i anslutning till inre hallen ligger ett trivsamt och stilfullt badrum med hela kaklade väggar och klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av dusch, wc, handfat och spegelskåp. Förberett för tvättmaskin. Belysning via taklampa och vattenburen golvvärme.

Solig balkong  Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har bästa solläge från morgon till senkväll. Här finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Övrigt – Optimal med förvaring
Ett rymligt källarförråd  där man kan få plats med det mesta (ca 4-5kvm).