BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Brommaplan

Bergslagsvägen 17

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • 2.920.000 kr / Såld
  • 4515
  • 3677
  • 2228
Värdera din bostad

Beskrivning

Unika tillfälle att förvärva drömboendet på Bergslagsvägen! Välkomna till denna exklusiva och stilfulla tvåa som erbjuder ett perfekt läge bara två minuter från Brommaplan. Denna pärla av en lägenhet är genomgående renoverad med noggranna och kärleksfullt valda material, vilket skapar en lyxig och modern atmosfär.

Det första som möter dig är den luftiga och halvöppna planlösningen mellan det eleganta köket och vardagsrummet. Här kan du enkelt bjuda in dina nära och kära till trivsamma sammankomster och middagar. Köket har utrustats med moderna apparater och stilfulla ytor, även köksö för den passionerade matlagningsentusiasten.

Genom de stora pardörrarna stiger du ut på en oas av en uteplats som vetter mo strålande söderläge. Uteplatsen är stor och inbjudande, där du kan njuta av soliga dagar och skapa din egen grönskande oas med möjligheter till odling och avkoppling i större möblemang.

Lägenhetens sovrum är fridfullt och rymligt med gott om förvaringsmöjligheter. Här kan du varva ner och njuta av rofyllda nätter. Badrummet är helkaklat med tvätttmaskin.

Denna bostadsrättsförening är bland den bättre i området, vilket ger dig trygghet i ditt nya hem. Dessutom erbjuder läget närhet till ett brett utbud av bekvämligheter, såsom matbutiker, restauranger och kommunikationer, vilket ger en bekväm och dynamisk livsstil.

Ge dig själv den där extra touchen av lyx och komfort som du förtjänar. Detta är en chans att förvärva en drömboende som verkligen sticker ut och erbjuder det allra bästa. Tveka inte, detta unika tillfälle kommer inte att vara tillgängligt länge. Kontakta oss för att boka en visning och låt dina bostadsdrömmar bli verklighet på Bergslagsvägen!