BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Lidköpingsvägen 17

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • 2.830.000 kr / Såld
  • 2646
  • 1764
  • 4430
Värdera din bostad

Beskrivning

- Välplanerade kvadrat
- Fritt läge 
- Ett förråd i källaren 
- Stabil och välskött BRF med låg belåning 
- Ett stenkast från naturen
- Fyra minuter till tunnelbana 

Nu finns chans att se denna fina bostad på Lidköpingsvägen 17 - i hjärtat av Hammarbyhöjden! Bostaden erbjuder fönster i två väderstreck med ett flödande ljus, platsbyggd förvaring, välplanerade kvadratmeter, smakfullt kök, socialt vardagsrum med fransk balkong samt ett separat sovrum. Dessutom finns ett externt förråd som hör till bostaden. 

Lägenheten ligger med oslagbart läge med närhet till både Hammarbyhöjdens centrum, stadens puls och till Nackareservatet. Från bostaden nås både skidåkning, bad och promenader i naturen på några minuter. Sicklasjön erbjuder fina möjligheter till långfärdskridskor på vintern och på sommaren är det bara en kort promenad till svalkande klippbad eller till närmsta badbrygga.

På några minuters promenad nås även Hammarbyhöjdens centrum med sitt utbud av service. Här finns mysiga fiket Fraterno, restauranger, mataffär, bageri, kiosk, blombutik, kemtvätt, apotek, gym och bankomat mm. Tunnelbanan ligger ca 400 meter bort från bostaden och tar dig till Stockholms innerstad på ca 10 minuter. 

Hammarby Sjöstad är en mycket trivsam stadsdel som också den nås genom en promenad. Här finns ett generöst utbud av olika butiker, restauranger och barer.

Varmt välkomna att uppleva denna charmiga lägenhet!