BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Forum

Nackabacken

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

 

Välkommen till denna pärla på Nackabacken 4, en unik 2,5:a om 74 kvm som idag disponeras som en 3:a. Lägenheten är belägen i projektet Stadsporten intill Nacka Forum, och erbjuder en modern livsstil med närhet till allt Stockholm har att erbjuda, samtidigt som naturen och lugnet finns på bara ett stenkast bort.

Hemtrevligt och socialt boende möts ni av i denna lägenhet. Generösa sällskapsytor med höga fönster släpper in det naturliga ljuset och skapar en magisk atmosfär. Den öppna planlösningen förenar kök och vardagsrum, vilket gör det lätt att umgås med gäster samtidigt som ni förbereder middagar i det stilrena köket med matta luckor i grafitgrå och stenskiva. Här finns även integrerad kyl/frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll och mikro för den matlagningsintresserade.

En annan fördel som skapar en luftig och öppen känsla är de höga taken i lägenheten. Det ger möjlighet till trivsamma tillställningar och samvaro med vänner och familj i de sociala utrymmena, samtidigt som det finns en mysig matgrupp vid fönstret för sammankomster. 

För dem som pendlar in till stadens hjärta, är lägenheten idealiskt belägen med lättåtkomliga bussförbindelser till Slussen. Detta är en praktisk fördel för de som dagligen tar sig in till centrum för arbete eller andra ärenden. Ni har Nacka Forum som granne med dess service, shopping och gym. ICA Maxi och Sickla Köpkvarter finns också inom bekvämt avstånd. För den som gärna rör sig utomhus finns närheten till natur och skogsområden för härliga promenader och friluftsliv. Vill ni ha närhet till vatten finns de vackra bryggorna vid Kyrkviken där bad och soliga picknicks kan avnjutas.

Lägenheten ger er möjlighet att skapa ett personligt hem som speglar era egna behov och önskemål. Med ett extra rum som kan användas som sovrum, kontor eller gästrum har ni flexibilitet och utrymme att anpassa lägenheten efter ert eget tycke. Dessutom huserar det stora sovrummet en rymlig klädkammare, som kommer väl till pass för förvaring av era kläder och tillhörigheter. Badrummet är modernt och ljust med gott om förvaring samt två kombitvättmaskiner som gör vardagen så mycket enklare.

När ni flyttar in i denna moderna pärla får ni njuta av genomgående vattenburen golvvärme som ger en behaglig inomhusmiljö året om. Lägenheten erbjuder även digitalt lås för enkel och smidig hantering av in- och utpassering. För den bilägande finns möjlighet till garage i huset. Boende i området har upplevt en hjälpsam och trevlig atmosfär. Grannarna är engagerade och stöttar varandra vid behov, vilket skapar en positiv gemenskap och ett trivsamt boendeklimat. Området utvecklas kontinuerligt, med fler restauranger och bekvämligheter som berikar närområdet.

Tveka inte att kontakta Anas Taba för en visning av denna fantastiska lägenhet. Välkommen till Nackabacken 4!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Lägenhetsnummer 71302. Föreningen Brf Stadsporten i Nacka.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 4 481 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV (GU), en obligatorisk kostnad för bredband om 165 kr tillkommer ingår).

Driftskostnad

Totalt 903 kr/mån (10 836 kr/år) varav El 490 kr/mån, Vatten/Avlopp 160 kr/mån, Försäkring 253 kr/mån. Antal personer: 2.

Byggnadsår
2021

Uppvärmning
Fjärrvärme.
Frånluftsvärmepumpar för återvinning. Lägenheterna värms upp med vattenburen golvvärme.
Samtliga lägenheter förses med givare och rumstermostater för individuell värmereglering.

Föreningen
Brf Stadsporten i Nacka är en äkta bostadsrättsförening med 139 stycken bostadslägenheter och 9 lokaler. Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Kommande avgiftsförändringar
I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar - uppgifter hämtade från ekonomiska förvaltaren 2023-03-03.

Kommande renoveringar
Inga planerade renoveringar - uppgifter hämtade från ekonomiska förvaltaren 2023-03-03.

Tv och bredband
Tv-grundpaketet och bredband 250/250 ingår till en obligatorisk kostnad om 165 kr/mån.

Parkering
Det finns 94 p-platser och 9 MC-platser i garaget. Garaget ligger i fastigheten och är kameraövervakat.
P-plats 1600 kr - 2200 kr/mån.
Laddplats 1800 kr - 2200 kr/mån.
MC 600 kr/mån.
För tillfället är det endast en kortare kö - uppgifter hämtade från Parkando 2023-03-02.

Varmvatten
Individuell mätning av varmvatten.

Mark
Föreningen äger marken.

Ägande
Juridisk person kan godkännas. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
1190 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
476 kr.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

I hjärtat av Nacka, mellan stad och natur, vilar familjevänliga och expansiva Nacka Forum. Här pulserar ett rikt utbud av kultur, kommers och nöjen. Grönskan väntar runt husknuten samtidigt som en kvarts bussresa tar er innanför tullarna. Tunnelbanan är planerad att anknyta vid Nacka Forum. Barnen har direkt närhet till förskolor, grundskola och gymnasium. Mängden aktiviteter och fritidsanläggningar i området lämpar sig utmärkt för er med spring i benen. För att stilla de kulturella lustarna bjuder Nyckelvikens herrgårdsområden in för kulturhistoriska miljöer och landmärken. Därtill rekommenderas närliggande Dieselverkstadens kulturevenemang. Med Nackareservatets gedigna strövområden som granne behöver ni aldrig oroa er för att gå miste om friluftsliv och flora. Ett av Stockholms mest populära naturområden erbjuder mysiga motionsspår, friska bad- och fiskevatten samt ett rikligt skafferi av bär och svamp.