BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Slipgatan 12, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • 3.020.000 kr / Såld
  • 6659
  • 1687
  • 3983
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna charmiga funkislägenhet med balkong på populära Slipgatan i Hornstull! Denna pärla har bevarade funkisdetaljer i köket samt vackra fönster med tidstypiska detaljer. Lägenheten kan enkelt omvandlas till en tvåa med separat sovrum, vilket ger dig möjligheten att anpassa ditt hem efter dina behov. 

Väl inne i lägenheten möts ni av hallen som erbjuder praktiskt och smart förvaring. I anslutning till hallen finner ni det charmiga köket. Köket är en kärleksfull hyllning till lägenhetens ursprungliga design med ljusgrå luckor som behåller karaktären från byggåret 1939. Utrustat med gasspis, gasugn, diskho, bänkdiskmaskin, fläkt och kyl samt mindre frys. Matdelen intill köket rymmer ett större middagsbord intill det vackra fönstret. Denna del kan göras om till ett sovrum om så önskas (måste godkännas av föreningen innan ev. ombyggnad).

Det luftiga allrummet bjuder in till social samvaro med möjlighet till fri möblering. Från detta rum når ni den underbara balkongen. Stig ut och njut av frisk luft och solsken. Den perfekta platsen att skapa din egna oas av lugn och samtidigt njuta av omgivningen. 

Badrummet är helkaklat och rymligt. Här finns wc, dusch, handfat, spegelskåp samt handdukstork. 

Denna lägenhet är sammantaget ett optimalt boende för både singeln och paret belägen i populära Hornstull med allt det Södermalm har att erbjuda. 

Missa inte denna visning!