BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Nytorget

Bondegatan 24

  • 1.5 rum och kök (möjlig 2a)
  • 40 kvm
  • 3.600.000 kr / Såld
  • 8417
  • 1724
  • 2052
Värdera din bostad

Beskrivning

I hjärtat av SoFo med Nytorget precis utanför porten så har ni nu chans på denna ljusa och välplanerade 1,5a (möjlig 2a). Med en social och öppen planlösning får ni nyttjanderätt till en stor och härlig uteplats mot föreningens lugna och välskötta innergård. Lägenheten ligger lugnt och tyst belägen med samtliga fönster mot gården vilket ger ett fint ljusinsläpp. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och låga avgifter. Här har ni lägenheten som lämpar sig väldigt bra för både singeln och paret som har höga krav på perfekt läge vid Nytorget, bekvämlighet och som söker ett inflyttningsklart boende där tillträde går och ordna omgående!

Välkommen in till en välplanerad hall med säkerhetsdörr installerad. Här får ni gott om utrymme för avhängning. Genomgående fint ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Vidare finner ni sovrummet som är rymligt disponerat med halvöppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger ett fint ljusinsläpp. Här finns plats för både dubbelsäng, sängbord, arbetsplats och förvaring. Lägenheten har fina originaldetaljer med fönsterpartier med spanjoletter, generös takhöjd och en charmig funktionalism som finns bevarad.

Vardagsrummet är rymligt och väldisponerat med mycket möblerbara ytor. Här ryms både soffa, tv-möbel och stort matbord. Här kan ni sitta många och avnjuta middagar med trevlig utsikt från stort fönsterparti över den lugna innergården med grönska om sommaren. Det fantastiska fönsterpartiet i form av burspråk öppnar upp och släpper in otroligt med ljus till hela lägenheten. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök inbjuder till socialt umgänge. Här finns en installerad aircondition (medföljer) som är ett tacksamt tillskott under varma sommardagar.

Köket är välplanerat och har fina praktiska materialval med vita skåpsluckor, rostfria beslag och rostfri diskbänk. Här får ni mycket arbetsyta och förvaring och samtlig maskinell utrustning som glaskeramikhäll, ugn, fläkt och kyl/frys. Härifrån har ni utgången till den härliga uteplatsen i rakt söderläge vilket innebär sol från morgon till eftermiddag, via två dubbla dörrar med fönsterparti. Enkelt och möblera upp ytan med loungemöbler, grill och parasoll (medföljer). Härlig yta att nyttja under sommarhalvåret och delvis avskild från övriga gården med tillhörande insynsskydd och inbyggd belysning. 

Badrummet är fräscht, stambytt sedan tidigare och helkaklat i ljusa färger. Inrett med vackert badkar på tassar, dusch, WC, handfat och spegelskåp. Förvaring finns det gott om utanför badrummet med både en garderob med platsbyggda garderober med överskåp som inrymmer det mesta. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd och smidig access till modern tvättstuga på entréplan.

Här bor du i ett av Söders mest trendiga och efterfrågade kvarter mitt i SoFos hjärta kring Nytorget och dess rika utbud av restauranger, caféer och barer ligger inom några minuters gångväg. Längs bl.a. Skånegatan och Bondegatan finns ett stort utbud av mysiga restauranger, caféer, barer och butiker och trevlig gågata. 

Föreningen är stabil och har alla stora renoveringar utförda sen 2009, vilket medför att föreningen kan fortsätta behålla de låga avgifterna. Den trevliga grönskande innergården inbjuder till umgänge med sittgrupper och grillmöjligheter om sommaren. Med sitt lugna men samtidigt optimala läge med lummig grönska som skärmar av stadens puls men samtidigt med direkt närhet till service och kommunikationer så kan man inte bo bättre och bekvämare än såhär. Varmt välkommen på visningarna!