BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Kristallvägen 38, vån 3

  • 4 rum och kök (5 rum och kök enligt föreningens register)
  • 83 kvm
  • 4.100.000 kr / Såld
  • 2982
  • 3017
  • 6904
Värdera din bostad

Beskrivning

En femtiotalsdröm med gavelläge och 3-4 sovrum väntar här högst upp i huset, på Kristallvägen 38! Det här hemmet bör tilltala den som söker något extra. Den öppna spisen, de fina bevarade innerdörrarna och fönsterbrädorna och balkongen ger hemmet ännu mer karaktär. Fönsterpartier i tre väderstreck tillsammans med det höga läget i huset resulterar i ett riktigt trivsamt hem. Under sommarhalvåret ligger bostaden inbäddad i grönska. 

Tilltalande planlösning med trevliga sällskapsytor och tre sovrum i bra storlek. Köket är smakfullt renoverat med vita släta köksluckor och gott om skåpförvaring. Här finns också en matplats som går att duka upp för många gäster. För den som är i behov av ytterligare ett sovrum så kan matplatsen göras om till ett sovrum. Hallen har bra garderobsförvaring och lite längre in i hallen finns en klädkammare, bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett källarförråd. Badrummet och WC:n är renoverade vid stambytet. I badrummet finns dusch, tvättmaskin och handfat. Separat toalett med handfat.

En kort promenad bort finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan på några få minuter. Buss 161 ligger också bara några minuter bort, vilken går både mot Älvsjö/Bagarmossen och Telefonplan/Gröndal. Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och med goda bussförbindelser till Älvsjö och Telefonplan. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. 
Stora Coop är 5-10 min bort vid Västberga handelsplats, där finns också Systembolaget, Jysk och Rusta.

Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen och ett nyanlagt utegym finns i närheten.

Området är i ett expansivt skede flera bostäder planeras att byggas, bl.a längs Kristallvägen/Diamantbacken. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/solberga/

Övrigt:
År 2010, innan ombildningen, så sattes det in gips och isolerades på insidan mot yttervägg i stora sovrummet och vardagsrummet pga att det var så kallt på vintrarna. Säljaren har inte gjort någon uppmätning av boarean efter dess. Angiven boarea grundar sig på uppgift ur föreningens lägenhetsförteckning.