BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö- Älvsjöbadet

Lillhagsvägen 32

  • 4 rum och kök
  • 90 kvm
  • 2.500.000 kr / Såld
  • 2910
  • 1126
  • 1537
Värdera din bostad

Beskrivning

** Sällan ute - Uthyrningsdel - dubblabadrum - Möjlig 5 rok - Hörnlägenhet - Insynsfritt **
Varmt välkommen till denna fantastiska bostad med uthyrningsdel, dubbla badrum och balkong! Bostaden är  inbäddat i grönska nära populära Älvsjöbadet. Perfekt anpassat boende för barnfamiljen. Ett hem att längta till!

Brf Älvsjöbadet 1 
är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 49 bostadslägenheter samt två lokaler. För en smartar och tryggare grannsamverkan förvaltar föreningen tillsammans med de andra grannföreningarna en sammfällighet. På Liggmilans samffällighet har man bl a möjlighet att boka bastu och festlokal mm.(se nedan länk).

Och så läget! I Hagsätra bor man i en välkomnande och lummig del av staden som erbjuder det mesta du kan behöva i form av service, skolor och fritidsaktiviteter. Här händer det mycket, oavsett om du föredrar shopping och stadsliv, skog och natur eller en kombination av båda. Området omkring är skogigt, lummigt och kuperat. Alldeles intill ligger fina promenadstråk och sjön Magelungen som ger en härlig naturnära känsla, eller om man vill bada i utomhuspool i det populära Älvsjöbadet, här kan man också grilla eller köpa nåt från grillkiosken på sommartid. På 5-10 minuters promenadavstånd återfinns både Älvsjö C (pendeltåg), Hagsätra C och Örby med dagis, skolor, restauranger och all tänkbar service. Dessutom kan du från Hagsätra ta tunnelbanan in till city på ca 24 min. 

Varmt välkommen till Lillhagsvägen 32!
- Uthyrningsdel med egen ingång som går att hyra ut.
- Dubbla badrum.
- Hörnlägenhet med uthyrningsdel sällan ute.
- Utmärkt planlösning med möjlighet att göra om den till en 5 rok (se alternativ planritning).
- Insynsfritt från alla väderstreck.
- Stor walk in closet/ arbetsrum.
- Föreningen har ett förmånligt el avtal.
- Genomgående parkettgolv.
- Rikligt ljusinsläpp från två väderstreck.
- Vindsförråd tillkommer bostaden.
- Vacker innergård att nyttja.
- Föreningen förvaltar en samfällighet där man kan hyra p-platser/ garage boka bastu och festlokal mm. (se länk, https://www.liggmilan.se/) Finns även nedan
- Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykel/barnvagns förråd och bastu mm.
- Fantastiska naturnära såsom Ormkärrskogen och Älvsjöskogen med sina fina motionsspår. Finns även massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen, bara en bit ner för Högdalens centrum, utegym finns.
- Rikligt utbud med service och kommunikationer.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall med säkerhetsdörr som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via skjutdörrsgarderob (IKEAs pax system) och kapphylla. Tapet på väggar och vitlaserad parkettgolv av ek.

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt mot grönska
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av vackra fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet till köket. Vita väggar och parkettgolv av ek. 

Solig balkong - Stort och insynsfritt med kvällssol
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol på eftermiddagen finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Kök – Stort, praktiskt och funktionellt
Ett praktiskt kök som ligger i halvöppen planlösning till vardagsrummet och hallen. Köket har mycket god förvaring bakom köksluckor och köksskåp, praktiska arbetsytor med vittkakel ovanför bänkytan. Köksutrustningen består av hela kyl och frys, diskmaskin, microvågsugn, spisfläkt, varmluftsugn och induktionshäll. Det finns matplatsdel för 4-8 personer med en utsikt över en skön grönska. Härifrån har du också tillgång till bostadens balkong, där du kan njuta av frisk luft och en avkopplande atmosfär. Vita väggar och och vitlaserad parkettgolv av ek. 

Sovrum 1 –  Barnrum med rikligt ljusinsläpp
Sovrummet ligger i anslutning till köket. Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus på kvällen. Rummet är luftigt och möbleringsvänligt med plats för såväl enkelsäng som arbetshörna och garderober. 

Sovrum 2 – Ljust, rofyllt och insynsfritt
Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Ett perfekt rum som även får plats med en dubbelsäng, arbetshörna samt goda förvaringsmöjligheter. Det morgonsvala rummet har ett härligt ljusinsläpp på förmiddagen. Pastell färgade väggar och parkettgolv av ek. 

Sovrum 3 – Stort, rikligt med förvaring och insynsfritt
Sovrummet ligger i uthyrningsdelen. Ett perfekt rum med burspråk som får plats med dubbelsäng, sängbord samt garderober från IKEA. Rummet har ett härligt ljusinsläpp från ett burspråk med två stora fönsterpartier. Vita målade väggar samt fondvägg med  och parkettgolv av ek. 

Badrum & WC – Funktion och komfort
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt och stilfullt badrum med hela kaklade väggar och plastmatta.  Badrumsutrustningen består i övrigt av badkar, wc, spegelskåp med belysning, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork. Belysning via taklampa.

Duschrum & gästtoalett – Tidseffektivt och praktiskt för hushållet
Ett extra badrum ger en praktisk lösning för hushållet, särskilt under morgonrusningen eller när gäster är på besök. Det sparar tid och minskar trängsel i vardagen. Badrumsutrustningen består i övrigt av dusch, wc, spegel och förvaringsskåp. Belysning via taklampa.

Solig balkong  Stort och insynsfritt
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol på förmiddagen finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Uthyrningsdelen
Om ni inte är i behov av ett tredje rum och möta dagens behov av flexibilitet och kostnadsmedvetenhet så kan ni hyra ut denna del i bostaden och öka er ekonomiska stabilitet. Tänk dig att ha en extra inkomstkälla som hjälper dig täcka hyreskostnader, amorteringar eller andra utgifter. 
Uthyrningsdelen har egen ingång från trapphuset och består av liten entréhall, duschrum samt stort sovrum. Rejäl och ljudisolerande dörr (låsbar) mot vardagsrummet i den andra delen av lägenheten.