BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Globen/Årsta

Skulptörvägen 18

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • 6.010.000 kr / Såld
  • 1673
  • 468
  • 3032
Värdera din bostad

Beskrivning

Visning söndag 27/8 kl. 13:00-13:30!

• Smakfullt renoverad med fina materialval 2021
• Modernt och fullutrustat kök med stor matplats
• Träparkett genomgående i hela lägenheten
• Stor och möblerbar balkong i lummigt läge
• Attraktivt läge i stabil förening

Varmt välkommen till denna välplanerade och moderna hörntrea med genomgående vackra trägolv och ljusa ytskikt. Stabil och välskött förening med god ekonomi utan större kommande renoveringar eller avgiftsförändringar.

Det första som möter dig är en välkomnande hall med förvaring i form av två garderober. I direkt anslutning till hallen finns ytterligare förvaring i form av en stor klädkammare. Från hallen ges tillgång till de båda sovrummen med plats för både sängar, förvaring och övrigt möblemang. Från hallen slås man av det ljus som präglar hela lägenheten tack vare sitt fria hörnläge. Lägenhetens badrum är fräscht och helkaklat med nyligen installerad WC, duschdörrar, duschblandare samt kommod. Badrummet är dessutom utrustat med en ny tvättmaskin från 2022, förberett för torktumlare med praktisk förvaring i överskåp.

I lägenhetens andra ände ligger det rymliga vardagsrummet, en naturlig plats för hela familjen att umgås i. Här finns gott om plats för större sällskap utan att det blir trångt. Tack vare storleken på vardagsrummet finns här möjlighet att med enkelhet medel ett till sovrum. I vardagsrummets högra ände finns en trevlig fransk balkong. På andra sidan ligger den rejäla balkongen om ca 9 kvm. Här finnas gott om plats för större balkongmöbler och blir till ett naturligt uterum på sommarhalvåret.

Intill vardagsrummet ligger det rymliga och nyrenoverade köket. Köket är, liksom stora delar av resten av lägenheten, renoverat 2021. Köket går i grå toner med snygga materialval såsom en modern bänkskiva i kvartskomposit, moderna stommar, inbyggd diskmaskin och inte mindre än två uppsättningar kyl/frys. Här finns, precis som i vardagsrummet, plats för ett rejält köksbord. Med sin halvöppna planlösning mot vardagsrummet och stora matplats blir köket en naturlig knytpunkt i hemmet. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Området runt huset är lummigt grönt med planteringar och gräsmattor. Fastighetens hiss går direkt ner till barnvänliga och trivsamma Grynkvarnsparken med plaskdamm, paviljong, sittplatser, pergola, blomsterplanteringar och lekplats. Vill du komma direkt ut till denna park tar du bara hissen till plan -2 och kommer då direkt ut i den grönskande och mysiga parken. Området präglas av närförortens lugn men har ändå en direkt närhet till Stockholms innerstad. Direkten närlivs ligger i samma byggnad.