BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Helgalunden 11, vindsvåning

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • 8.800.000 kr / Såld
  • 11952
  • 968
  • 8988
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna helt enastående vindsvåning byggd 2011 och belägen med ett av Södermalms bästa lägen invid Allhelgonakyrkan med fönster i tre väderstreck. Lägenheten har totalt 80 kvm golvyta och är mycket påkostad och välplanerad och präglas av ett härligt ljusinsläpp från takfönster vilket ger en luftig, rymlig känsla. Stora öppna ytor med synliga bjälklag och flertalet tidstypiska murstockar.  

Lägenheten är fördelad mellan ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök och utgång till terrass med soligt läge. Vardagsrummet avgränsas från köket via en smakfull och praktisk köksö vilket frigör arbetsytor. Hörnläget frigör rikligt med möbleringsmöjligheter och frigör plats för både soffgrupp, matplats samt braskamin. Två sovrum varav ett master- bedroom samt ett mycket fräscht badrum utrustat med duschhörna och tvättmaskin.  

Verkligen en lägenhet som bör upplevas i person, Varmt välkommen på visning!  

Planlösning
- Charmig hall med goda avhängnings utrymmen och snyggt parkettgolv med vattenburen golvvärme vilket är genomgående för hela lägenheten. 

- Vardagsrummet präglas av en hög takhöjd, flertalet framtagna takbjälkar, rikligt med spotlights (kopplade till plejd) och en öppen planlösning. Naturlig planering för såväl soff- som tv-hörna, matplats samt tillgång till en underbar terrass om ca 6,5 kvm med utsikt ut över takåsarna och Skrapan. Här finner man även lägenhetens braskamin.  

- Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och är mycket påkostat med stilrena och smakfulla materialval, vita skåpluckor och fullt utrustat med samtliga bekvämligheter som kan behövas. Då köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet frigörs bra arbetsytor.  

- Två sovrum varav ett master bedroom med plats för dubbelsäng och med bra förvaringsmöjligheter. 

-Rymligt badrum med kaklade väggar samt klinkergolv. Badrummet är mycket fräscht med smakfulla materialval och utrustad med duschhörna samt en kombinerad tvätt och torktumlare.