BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 4B, 5tr

  • 4 rum och kök
  • 104 kvm
  • 10.200.000 kr / Såld
  • 1080
Värdera din bostad

Beskrivning

Missa inte denna bostad! Nu har ni möjlighet att köpa denna fantastiska 4:a direkt vid kajen, med en oslagbar utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp. Här kan ni njuta av den vackra utsikten och beundra kryssningsfartyg och andra båtar som glider förbi precis utanför.

Denna imponerande bostad erbjuder en exklusiv boendemiljö med en känsla av skärgården, alldeles inpå Stockholms innerstad. När ni kliver in i bostaden välkomnas ni av en hall med fint klinkergolv och gott om plats för avhängning och smart förvaring genom inbyggda garderober. Vidare i bostaden möts ni av ett vardagsrum i öppen planlösning med köket, som blir den perfekta samlingsplatsen för familj och vänner och erbjuder gott om utrymme för stora middagsbjudningar. Köket är välplanerat inrett med släta vita luckor från Vedum och en stilren bänkskiva i laminat. Här finner ni även en stor köksö, som erbjuder extra förvaringsutrymme. Köksutrustningen omfattar kyl och frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och ugn, samt en induktionshäll.

Från vardagsrummet når ni den rymliga inglasade balkongen, som erbjuder en underbar utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp. Balkongen har gott om plats för en loungedel, en utegrupp och möjligheter för odling.

Bostaden har tre generösa sovrum. Huvudsovrummet ansluter direkt till hallen och erbjuder gott om utrymme för en dubbelsäng, samt smart förvaring genom inbyggda garderober. De två andra sovrummen ligger också nära hallen och kan enkelt inredas efter behov, antingen som sovrum, kontor eller gästrum.

Det första badrummet är stilfullt inrett med ljusgrå golvklinker och vitt kakel på väggarna. Här finns wc, handfat med förvaring och ett badkar för avkoppling. Det andra badrummet är också fullt utrustat med wc och dusch.

Ytterligare finesser inkluderar en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och handfat, samt gott om arbets- och förvaringsutrymme.

Denna lägenhet måste verkligen upplevas på plats! Ni är varmt välkomna på visning.

 

- Stor inglasad balkong med frontläge mot Djurgården och Stockholms inlopp.

- Exklusiv och toppmodern lägenhet där man bara kan flytta in.

- Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrum med fin köksö.

- Fantastiskt ljusinsläpp.

- Två badrum samt en tvättstuga.

- Busshållsplats 3 min från bostaden. Bussen tar 10 min till Slussen, eller SL-båt utanför på kajen som går var 15:e minut, 25 min till Nybroplan.