BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Ljusnevägen 2

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • 2.675.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Öppen planlösning 
- Modernt kök och badrum 
- Inglasad balkong med persienner 
- Insynsskyddat läge
- Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin  
- Välskött BRF 
- Naturnära 
- Nära till tunnelbana och buss

Nu finns chansen att förvärva denna fina tvåa på Ljusnevägen! Söker ni efter ett boende i ett perfekt läge med Nackareservatet ett stenkast bort, centrum och tunnelbana nås på en kort promenad, dessutom i en välskött fastighet och förening? Då är detta definitivt något för er! 

På våning två kliver ni in i en bostad som erbjuder en social planlösning, bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskin samt torktummlare, gott om förvaringsmöjligheter och det bästa av allt - en stor inglasad balkong som kan öppnas upp med sol de bästa timmarna på dygnet! Dessutom finns ett externt förråd beläget på entréplan. 

Föreningen Brf Norra Friheten är en mycket välskött och trivsam förening. I föreningen finns 46 lägenheter fördelade på 3 hus. Föreningens gemensamma utrymmen består av cykelförråd, barnvagnsrum och tvättstuga. 

Ett stenkast bort nås idylliska Nackareservatet som erbjuder härliga löpspår och motionsslingor. Sommartid är Söderbysjön populär för bad, även vintertid för skridskor och skidåkning. Där finns även Björkhagens GK och Brotorpsstugan som vintertid erbjuder nygräddade våfflor. Hellasgården finns även på promenadavstånd som erbjuder er motionsspår, paddling, badplats, bastu, orientering och vandring. 

Från Bagarmossen tar ni er enkelt och smidigt vidare genom stan via tunnelbanan och dess gröna linje. Innerstaden når ni på ca 15 minuter. Med buss 161 tar ni er även vidare söderort mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen. I området finns även flera skolor och förskolor.

Missa inte chansen att se denna pärla!