BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburs kvarngata 4, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 65 kvm
  • 4.350.000 kr / Såld
  • 2166
  • 789
  • 7424
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och fina trea med två sovrum och fransk balkong i lugnt och omtyckt läge på Södermalm!

Lägenheten är från början en större 2:a om 65 kvm men är idag ombyggd till 3:a. Genomgående rymliga och luftiga rum samt fina golv och ljusfärgsättning. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och god förvaring. Stilrent kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Tilltalande vita skåpsluckor och snyggt stänkskydd undertill samt vitvaror i rostfritt. Köket erbjuder kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll, inbyggd varmluftsugn och micro i bekväm arbetshöjd samt ett skafferi. I köket så finns det plats för middagsbord som rymmer hela familjen.
Ljust och välplanerat vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som övrigt önskat möblemang. Från vardagsrummet når man den franska balkongen med ljusinsläpp och vädringsmöjligheter. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord samt förvaring. Det mindre rummet passar utmärkt som barnrum, kontor eller gästrum.
Smakfullt, helkaklat badrum med mönstrat klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin, handfat med kommod och badrumsskåp. Tillhörande rymligt förråd i källare.

Utmärkt läge intill stadens puls samt till fina grönområden vid Tantolunden och Årstaviken vilket ger en härlig kombination av natur och storstadsliv!

 

- Välplanerad trea
- Två sovrum
- Ljust vardagsrum
- Låg avgift
- Mycket bra läge
- Fransk balkong
- Smakfullt badrum med badkar och tvättmaskin
- Belåningsgrad på endast 2 670 :-/kvm
- Tillhörande rymligt förråd i källare.