BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blackeberg

Elias Lönnrots väg 23

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • 2.600.000 kr / Såld
  • 6653
  • 643
  • 3861
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Elias Lönnrots väg 23!

På första våningen i huset presenteras denna trivsamma tvårummare om 59 kvm i populära Blackeberg. Detta hem är välplanerat och erbjuder ett stilfullt kök, badrum, ett bra sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöblemang. Lägenhetens stilrena kök erbjuder generöst med arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter, alla nödvändiga vitvaror finns. Vidare finns ett generöst lättmöblerat vardagsrum med plats för stora umgängen. Som om det inte vore nog finns en härlig balkong i insynsskyddat läge med utsikt mot den lummiga omgivning. Varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt! De stora fönsterpartierna ger ett enastående ljusinsläpp ger en härlig känsla av rymd. Här finns även generöst med förvaring i form av klädkammare samt ett flertal inbyggda garderober.

I BRF Bottnakarlen 1 bor du i en välskött förening med god ekonomi. Föreningen har 7 stycken parkeringsplatser utomhus, utan el. Dessa kan hyras för 400 SEK/mån och tillämpas av kösystem. I övrigt är det gratis parkering längs gatorna i Blackeberg.

Genom Blackeberg sträcker sig grönområden med bl.a. lekparker och Blacken parklek med barnpool under sommaren, daghem, en nyanlagd fotbollsplan med konstgräs och det stora naturreservatet Grimsta. Efter en kort promenad finner man Mälarens vatten med fina gångstråk längs vattnet. Vill du bada så är det gångavstånd till både Ängbybadet och Kaananbadet. I närområdet finns också tre båtklubbar. Som boende på Blackebergsplan 10 har du precis utanför dörren Blackebergs Centrum där du finner service i form av hälsokostbutik, Capio vårdcentral, tandläkare, sjukgymnast, frisör, bibliotek, bio Kaskad, sushi, restaurang, pizzeria, gym, postombud samt T-Bana som tar dig in till city på 23 minuter. På bekvämt avstånd återfinns även Vällingby Centrum med stort utbud av shopping. Ett stenkast från lägenheten ligger både Blackebergssskolan som är en F-6 skola och Blackebergs gymnasium. Det finns planer att ersätta vårdcentralen på Vinjegatan med en nybyggd, där skall också byggas en del lägenheter