BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Djurö

Björkvägen 3

  • 9 rum och kök
  • 176 kvm
  • 3.795.000 kr / Såld
  • 9139
  • 254
  • 2892
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Björkvägen 3 – ett trivsamt familjehem beläget på en lugn återvändsgata, som erbjuder en genuin och barnvänlig omgivning. När du kliver in här väntar en fridfull atmosfär, med en enkel och välskött trädgård som inbjuder till avkopplande stunder. På den gröna gräsmattan och det praktiska trädäcket kan du njuta av lugna stunder utomhus, och du har även tillgång till ett rymligt förråd och ett funktionellt garage inom bekvämt avstånd.

Fastigheten drar nytta av solens ljus från morgon till kväll, med ett trevligt trädäck och en gräsmatta som nås av solens strålar. Gå genom porten till entréplanet och upptäck ett modernt kök som genomgick en smakfull renovering år 2019. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet och har en mysig braskamin. En dörr leder ut till en harmonisk altan och en trädgårdsmatta som är perfekt för lek och avkoppling. Här hittar du tre omsorgsfullt designade sovrum, ett funktionellt badrum, en praktisk gästtoalett samt en tvättstuga som förenklar vardagliga rutiner. På den övre våningen finns fyra bekväma sovrum som skapar en mjuk och trivsam atmosfär. Ett rymligt allrum blir en plats där yngre familjemedlemmar kan skapa minnen tillsammans. Ett bekvämt badrum ger möjlighet till avkoppling, och en klädkammare hjälper till att hålla garderoben organiserad.

Med sju sovrum totalt och inte bara ett, utan två mysiga vardagsrum, är detta hus en utmärkt bostad för den lite större familjen. Bra förvaringsmöjligheter och ett välkomnande garage bidrar till en överskådlig och praktisk boendemiljö. Den generösa gräsmattan ger plats för lek, skratt och drömmar.

I denna natursköna sommaridyll finns flera populära utflyktsmål inom räckhåll. Glassälskare kan njuta av Glassvilans hembakade godsaker, medan Djurönäset erbjuder sommarunderhållning med kända artister. I den välkomnande omgivningen finns allt du behöver – en komplett skola (F-9) för de yngre, ett bibliotek fullt av kunskap, en plats för idrottsaktiviteter med energi, välkomnande bussförbindelser, välsorterade matbutiker och olika matställen.

Välkommen till Björkvägen 3, där varje dag ger en smak av trivsel och där drömmar om ett bekvämt boende blir verklighet.