BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen / Telefonplan

Tellusborgsvägen 94, vån 4

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • 3.050.000 kr / Såld
  • 3130
  • 839
  • 6242
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER TVÅA MED ÖPPEN PLANLÖSNING OCH STOR BALKONG I VÄSTERLÄGE!

Varmt välkomna till denna drömbostad attraktivt belägen i fantastiska Midsommarkransen/Telefonplan! Här bor ni endast ett stenkast från populära restauranger, caféer, kommunikationer och grönskande parker. Ett boende av högsta klass med stilrena materialval och en tilltalande planlösning. Detta är ett bekvämt boende i en fastighet från 2015 med alla de bekvämligheter som kan tänkas önskas.

Vidare erbjuds ett hem med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde i bostaden. Ytskikten går i en behaglig färgsättning och golven är ljusa vilket inger en en känsla av harmoni. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong med sol från eftermiddag till kväll. Balkongen är belägen i lugnt läge mot innergård, det fina lövträdet utanför bidrar till insynsskydd och lummig utsikt.

Vackert ljust kök med diskmaskin och plats för stor matgrupp för härliga middagsbjudningar. Vardagsrummet rymmer både soffa och skrivbord. Detta hem erbjuder även ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring med elfa-system och skjutdörrar. Modernt badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare och en välkomnande hall med gott om förvaring genom elfasystem och skjutdörrar med spegelglas. 

Brf Flygplansfabriken är en populär och stabil förening med god ekonomi. Föreningen äger marken (ej tomträtt) och har amorterat flitigt sedan fastigheten stod klar 2015. Hiss finns i fastigheten och i källarplan finns cykelrum och förråd till lägenheterna. Möjlighet till egen p-plats finns direkt utanför porten. Föreningen har förhandlat fram så att medlemmarna får fiberbredband 1000/1000 Mbit/s för endast 60 kr i månaden.

Här kan ni njuta av en fantastisk livsstil med närhet till områdets många populära caféer, bagerier och restauranger. Gör morgonen extra speciell med en rykande färsk kopp kaffe och nybakat bröd från det berömda bageriet Kringelgården, som ligger bara några steg bort från lägenheten. Dessutom har man enkel tillgång till en mängd olika service och kommunikationer, såsom butiker, t-banestation och busslinjer, allt inom bekvämt gångavstånd.

En drömbostad som måste upplevas - Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

- Öppen social planlösning
- Kök med plats för större matgrupp
- Balkong med eftermiddag och kvällssol
- Generöst sovrum med rymlig garderob
- Badrum med tvättmaskin/torktumlare
- Stor hiss finns i fastigheten
- Populär förening med god ekonomi som äger marken
- Perfekt läge ett stenkast från populära restauranger, caféer, butiker och kommunikationer