BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tungelsta

Backvägen 15

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • 1.450.000 kr / Såld
  • 7196
  • 522
  • 1365
Värdera din bostad

Beskrivning

Skogsnära 2-rums Lägenhet i Tungelsta
Välkommen till denna välplanerade lägenhet belägen på Backvägen, Tungelsta - Den lilla orten med det stora utbudet. Denna charmiga bostad erbjuder två rymliga rum, varav ett är ett generöst sovrum som ger plats för både säng och arbetsplats om så önskas. Det andra rummet är ett stort vardagsrum med gott om plats för både sällskapsdel och matplats/kontorsdel.

Lägenheten har ett nyligen renoverat badrum med dusch, vilket ger en känsla av lyx och modernitet. Köket är praktiskt utformad med gott om förvaring och bra arbetsytor som förenklar matlagningen. Här finns även plats för en matgrupp där du kan njuta av måltider i lugn och ro.

En av lägenhetens främsta fördelar är det naturliga ljusinsläppet som skapar en ljus och luftig atmosfär i hela hemmet. Lägenheten är även insynsskyddad tack vare dess närhet till skogen, vilket ger en lantlig känsla mitt i staden. Den härliga balkongen erbjuder ytterligare utrymme att njuta av den fridfulla omgivningen.

Backvägen ligger i Tungelsta, ett populärt bostadsområde inom Stockholms län. Området präglas av sin harmoniska blandning mellan stadslivet och naturen vilket bidrar till dess höga attraktivitet.
Denna lägenhet erbjuder allt man kan önska sig i form av komfort, design och läge - det perfekta hemmet för dig som söker det lilla extra.