BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Telefonplan

Ture Wennerholms Torg 1

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • 4.200.000 kr / Såld
  • 9081
  • 8174
Värdera din bostad

Beskrivning

- Accepterat pris, kontakta mäklare Adam Stephani för visning -
Unik ateljélägenhet med imponerande takhöjd och två våningar - Två privata uteplatser - Nybyggt år 2022 - Stor gemensam takterrass för föreningens medlemmar - Garage i samma byggnad -  Tunnelbanestation, gym, restauranger och livsmedelsaffärer precis runt hörnet.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till den nya och elegant utformade bostaden på Ture Wennerholms torg 1, som sträcker sig över 60 kvadratmeter på två våningar. Det är en exceptionell ateljélägenhet med en imponerande takhöjd, smarta förvaringslösningar och uteplatser som bjuder in solen från två olika håll. Dessutom finns bekvämligheter som digitalt ytterdörrslås och nya platsbyggda förvaringslösningar!

Lägenheten har en separat ingång från den ena uteplatsen. När du kliver in möts du av det nya entrén där du kan hänga av dig ytterkläderna innan du går in till det öppna köket med en trappa som leder upp till andra våningen. Här kommer den fantastiska takhöjden verkligen till sin rätt, med stora fönster från golv till tak som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köket är fullt utrustat med kombinerad ugn/mikro, integrerad diskmaskin, kyl och frys, samt en induktionshäll, allt i modern och smakfull stil. Här är förvaringsutrymmet generöst, med gott om lådor och skåp.

Från entrén tar du trappan upp till den andra våningen där du finner vardagsrummet som är förädlat med en ny ljudisolerande ribbvägg samt inklädda garderober och en platsbyggd arbetsplats. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp, TV-möbel och arbetsområde, allt naturligt integrerat.

Sovrummet ligger avskilt längst in i lägenheten och även här finner du en behagligt ljudisolerande ribbvägg vid sänggaveln med inbyggda garderober. Här har du utgång till den andra uteplatsen som vetter mot föreningens fridfulla innergård. Här kan du njuta av solen på dagen tack vare den optimala söderläget, vilket gör det till den perfekta platsen för trevliga middagar med vänner.

Badrummet är fullt kaklat och utrustat med dusch, handfat med förvaring, och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Läget är mycket centralt med allt du behöver inom 300m; tunnelbanestationen, matbutik, bageri samt ett brett utbud av restauranger. Denna bostad erbjuder definitivt det där lilla extra som måste upplevas på plats!

Du är varmt välkommen på visning!