BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 4B, 9tr

  • 4 rum och kök
  • 104 kvm
  • 10.000.000 kr / Såld
  • 6576
  • 477
  • 3222
Värdera din bostad

Beskrivning

Är ni ute efter något alldeles extra? Då har ni hittat rätt. Nu finns chansen att köpa denna otroligt fina och välplanerade 4:a direkt på kajen, med en fantastisk utsikt mot Djurgården och Stockholms inlopp. Här kan man njuta av den fina utsikten och spana på kryssningsfartyg och annat båtliv som passerar på vattnet precis utanför.  

En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt med skärgårdskänsla i innerstans absoluta närhet. När man sett bostaden inser man hur lyxigt man faktiskt kan bo endast ett stenkast från Stockholms innerstad. 

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en hall med goda avhängningsytor och bra förvaring i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. En perfekt samlingsplats för familj och vänner och möjlighet för stora middagsbjudningar. Köket är exklusivt med bra förvaring och arbetsutrymmen. Köksutrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, inbyggd mikro och ugn, vinkyl samt induktionshäll. Bänkskiva i kök samt köksö är svart granit Nero Assoluto.

Från vardagsrummet når man den stora inglasade balkongen som ligger i härligt läge med fantastisk utsikt mot Djurgården och Stockholms inlopp. Här finns mycket generösa ytor för loungedel, utegrupp och odlingsmöjligheter.

Bostaden har två generöst tilltagna sovrum. Bostadens masterbedroom ligger i anslutning till hallen och här får man plats med dubbelsäng. Bra förvaring i form av inbyggda garderober. Det andra sovrummet ligger också intill hallen och är lättmöblerade och passar perfekt som sovrum, kontor eller gästrum. 

Det första badrummet är stilrent och är utrustat med wc, handfat med förvaring samt dusch. Det andra badrummet är också fullt utrustat med wc och dusch. I båda badrummen finns genomgående svart marmorklinker som golvbeläggning.

Utöver detta finns även en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och handfat. Gott om arbetsytor, samt förvaringsmöjligheter. 

 

Detta är en lägenhet som måste ses på plats! Varmt välkommen på visning.

 

-        Stor inglasad balkong med frontläge mot Djurgården och Stockholms inlopp.

-        Exklusiv och toppmodern lägenhet där man bara kan flytta in.

-        Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrum

-        Fantastiskt ljusinsläpp.

-        3-stav ekparkett genomgående i hela bostaden.

-        Två badrum samt en tvättstuga.

-        Bostadens är registrerad som en 4a i föreningen men disponeras idag som en 3a.

-        Busshållsplats 3 min från bostaden. Bussen tar 10 min till Slussen, eller SL-båt utanför på kajen som går var 15:e minut, 25 min till Nybroplan.