BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Horisontvägen 16

  • 1 rum och kök
  • 31 kvm
  • 1.750.000 kr
  • 576
Värdera din bostad

Beskrivning

Här välkomnas ni in i en stilren och hemtrevlig lägenhet med den rätta känslan för ett trivsamt boende! De generösa fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp som genomsyrar hela bostaden. Lägenheten har på sina väldisponerade kvadratmetrar ett ljust och fint kök, ett helkaklat och fräscht badrum samt bra plats för såväl matplats, vardagsrum och sovplats. Möjlighet finns att skärma av rummet och skapa en sovalkov, alternativt sätta upp en vägg och göra om bostaden till en minitvåa. Endast fantasin sätter gränser!

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd. och attraherar många naturälskare.

Längs Skarpnäcks Alle finns allt du kan tänkas behöva i seNiceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort.

Välkommen på visning!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök . Föreningen Brf Läktaren.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Ownit.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.750.000 kr. Månadsavgift 3 127 kr (vatten, värme, internet (250mbit), kabel-tv och förråd ingår). Andel i föreningen är 1.8519 %.

Driftskostnad

Totalt 450 kr/mån (5 400 kr/år) varav El 300 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån. Antal personer: 1.

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Läktaren är en trivsam förening med 54 lägenheter, samtliga lägenhet är om 1 ROK på 31 kvm. Husen byggdes 2009 av Besqab. Huset är uppdelat i två fyravåningshus i vinkel som öppnar sig mot söder och den grönskande skogsparken. Husen är sammankopplade med öppna loftgångar. Fasaderna är i tegel och trä - gedigna och naturliga material. Loftgångarna är breda och gör det möjligt för de boende till en egen uteplats. Skärmar i trä mellan lägenheter och på loftgångskanten ger variation och liv i gårdsfasaderna. Fastigheten är upplåten med tomträtt.

TVÄTTSTUGA
Gemensam tvättstuga, soprum och cykelrum finns vid husets entré.

BREDBAND & KABEL-TV
Föreningen har kollektiv anslutning för bredband via Ownit och kabel TV via Canal Digital. Därför tillkommer det ett obligatoriskt tillägg om 184 kr per månad.

PARKERING Föreningen har tillgång till 22 st p-platser utan el. Inga garage finns. P-platserna kostar ca 250kr/mån.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Föreningen tar ut sedvanlig överlåtelse- och pantsättningsavgift om 2,5% resp, 1% av prisbasbeloppet, av köparen.

RENOVERINGAR
Stamspolningen gjordes under hösten 2015 och samtliga stammar i fastigheten blev rengjorda.

FÖRENINGEN ÄKTA/OÄKTA
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen tillåter inte juridisk person

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande hall med ljust målade väggar och fin ekparkett som leder vidare in i lägenheten. Här finns plats för avhängning och förvaring.

ALLRUM
Väl tilltaget rum som enkelt kan möbleras med både soffgrupp, tillhörande soffbord, matplats samt säng. Den välplanerade planlösningen gör att man med enkelhelt kan skapa en sovalkov för en mer avskild sovplats.
De stora fönsterpartierna ger rummet ett fint ljusinsläpp och en luftig känsla.

KÖK
I öppen anslutning till allrummet ligger det stilrena köket. Här finns praktisk förvaring i både över­ och underskåp. Vitvaror bestående av spis med häll, ugn, kombinerad kyl & frys samt fläkt. Smakfullt vita köksluckor och kakel ovan arbetsbänkar.

BADRUM
Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv. Inredningen består av duschhörna, kommod, spegelskåp samt wc. Det är även förberett för tvättmaskin.