BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Fingerörtsvägen 10

  • 4 rum och kök
  • 88 kvm
  • 5.470.000 kr / Såld
  • 2108
  • 865
  • 3581
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina och välplanerade 4a med stor balkong i trivsamma Järla Sjö! Här bor du med närhet till Sickla köpcentrum där du finner allt från shopping till bio och restauranger. På andra sidan sjön ligger Nacka naturreservat för den träningssugna eller varför inte ta ett dopp i härliga Järlasjön från bryggorna.

Lägenheten är en trivsam 4:a med möblerbar balkong där du njuter av solen från tidig morgon till lunch med sjöglimt. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen med plats för avhängning. Intill finns ett sovrum som rymmer säng och förvaring. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som är stort, här slås man av ljuset och rymligheten. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupp, arbetshörna och annat möblemang. Från vardagsrummet når man den trevliga och väl tilltagna balkongen med trall där du njuter va solen från tidig morgon till lunch. Här ryms både matgrupp och grill.

Köket har luckor i vitt och stänkskydd i vitt kakel och diskbänk. Här finns vitvaror som diskmaskin, kyl & frys, inbyggnadsugn och mikro i högskåp samt fläkt. Köket rymmer matplats för 4-6 personer och har stort trevligt fönster mot den lummiga och trevliga innergården. Master bedroom är stort och rymmer dubbelsäng och förvaring. Detta sovrum har fönster i åt två håll i vinkel vilket ger ett härligt ljus i hela rummet. Intill finns ytterligare ett mindre rum som kan användas som sovrum eller arbetsrum och rymmer säng och skrivbord.

Badrummet är helkaklat i vitt och beige. Här finns dusch, tvättmaskin och torktumlare med praktiskt arbetsbänk, överskåp i vitt, toalett, handfat med kommod i vitt och spegelskåp. Lägenheten ligger trivsamt mot stillsam och bilfri innergård.

*Obs bostaden är registrerad som en 3a i mäklarbilden men nyttjas som en 4a* 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden samt bra cykelväg hela vägen in till Södermalm. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030. I området finns även en stor lekplats för hopp och lek och Herrgårdsparken för picknick och brännboll. Vintertid plogas även sjön för skridskor och längskidor. Ett område för både vuxna och barn att trivas!