BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 115

  • 1.5 rum och kök
  • 32 kvm
  • 2.400.000 kr / Såld
  • 2334
  • 522
  • 4537
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna utmärkta och välplanerade 1,5-rumslägenhet belägen på populära Sköntorpsvägen 115.
Här befinner du dig på sjätte våningen och kan njuta av fri utsikt. Lägenheten har generöst tilltagna kvadratmeter och är perfekt arrangerad med Årstaskogen och Årstaviken som närmaste grannar.

Du välkomnas av en rymlig och ljus hall som leder till resten av lägenheten. I hallen finns gott om plats för att hänga av sig kläder precis intill entrén. Dessutom finns en rymlig klädkammare bredvid hallen som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet har tillräckligt med utrymme för en soffa och matbord. Intill vardagsrummet finner vi en sovalkov med plats för säng och förvaring. Från rummet når du en inglasad balkong med härlig utsikt. Här kan du njuta av morgonsolen med utsikt över Mariakyrkan och Globen. Generöst kök med både god förvaring och arbetsyta som bjuder in till att laga goda middagar. Helkaklat badrum med alla nödvändiga bekvämligheter såsom WC, handfat, duschhörna och toppmatad tvättmaskin.


Här är några nyckelfunktioner:

-Inglasad och rymlig balkong
-Belägen på sjätte våningen
-Hiss i byggnaden
-Välskött förening
-Bra skick
-Årstaviken som närmaste granne
-Låg belåning

När det gäller föreningen kan du förvänta dig en stabil och välskött förening med god ekonomi. Den är bara ett stenkast från Årstaskogen, Årstaviken och Årsta torg.

Årsta är i stort sett beläget längs den södra sidan av Årstaviken, precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat på grund av närheten till innerstaden samt sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som gränsar till Årstaviken i norr, och Årstafältet. Dessutom finns det flera mindre parker och promenadstråk, till exempel Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 minuter når du Södermalm, som erbjuder shopping och restauranger.