BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö C

Götalandsvägen 211A, vån 6

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • 2.500.000 kr / Såld
  • 1923
  • 1366
  • 2846
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar och perfekt planerad bostad, högst upp i huset och med solig balkong! Lägenheten har ett attraktivt läge nära pendeltåg som tar dig till Stockholm C på 9 minuter! Här bor du bokstavligen ett stenkast ifrån mataffär, restaurang, gym och bra allmänna kommunikationer.
Tilltalande planlösning som passar perfekt för såväl singeln som paret, tack vare planlösningen med sovalkov som rymmer en större säng. Stora fönsterpartier i kombination med ljusa färgval ger ett ljust och trivsamt hem. Under sommarhalvåret blir balkongen en förlängning av vardagsrummet. Balkongen har plats för en utemöbel och en massa blommor. Placeringen bjuder på underbar eftermiddags- och kvällssol. Härifrån har du utsikt över takåsar och den trevliga innergården.

Balkong
Balkongen blir till en naturlig samlingsplats under sommarhalvåret, tack vare placeringen intill kök och vardagsrum. Plats finns för en utemöbel och en massa växter. Underbart läge, högst upp i huset, med härlig eftermiddags- och kvällssol. Härifrån har du också en fin utsikt över takåsar och föreningens gröna innergård. Här kommer många dagar att tillbringas!

Vardagsrum 
Ljust och trevligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket, vilket resulterar i trevliga sällskapsytor. Här finns gott om plats för soffa, TV-möbel och fåtölj. De stora fönsterpartierna i vardagsrum och kök ger ett väldigt fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås balkongen.

Kök 
Smakfullt kök från Marbodal med ljusa släta luckor och vitvaror från Electrolux. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och micro. Köket har bra skåpförvaring och plats för ett köksbord för 4-6 personer. Vid högtider och kalas så går det att duka upp ett långbord tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet.

Sovalkov 
Rymlig sovalkov med plats för en större säng och nattduksbord. Längs ena väggen finns i dagsläget tre garderober. För den som önskar en bredare säng så finns det möjlighet att flytta eller ta bort befintliga garderober. 

Badrum 
Stort badrum med ett mörkgrått klinkergolv och ljust kaklade väggar. Längs ena väggen finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Electrolux) och ovan den en arbetsbänk och väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med dusch, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. 

Hall

Från hallen får du en fin vy över kök och balkong. Hallen är alldeles lagom i storlek med plats för hatthylla. Här finns en garderob och ett städskåp. Hela bostaden går i en ljus färgskala. På golven, utom i badrum, pryder en enhetlig ekparkett. 

Övrigt
Bostadsrättsinnehavaren har tillgång till ett förråd på bottenplan i samma hus.